Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #11598

2015-07-20 21:02

Acesti infractori reprezinta un mare pericol social. Prin nepedepirea lor si a altora ca ei, justita romana creeaza un precedent ce ofera o zona de comfort si protectie criminalilor de orice speta.
Sunt de parere ca noi, cetatenii contribuabil ai acestei tari, nu ar trebui sa lasam sa aibe loc o asemenea nedreptate. Imi doresc sa cred ca traiesc intr-o tara in care nu este necesara justitia prin linsaj public de catre popor a infractorilor. Imi doresc sa cred ca traim intr-o tara din Uniunea Europeana (nu doar la nivel declarativ ci si la nivel socio-cultural) a secolului 21, anul 2015. Este inadmisibila atat atitudinea autoritatilor cat si atitudinea acelei mame degenerate. Ceea ce sadesti, aceea culegi. Nu sustin ca ar fi fost cuvenit sa arunce cu pietre in fiul ei dar cred ca ar fi putut sa se abtina de la a crea o "campanie" ridicola si stupida pentru a spala onoara patata, indiferent, a fiului ei.
Este la mintea cocosului ca nu exista pe aceasta lume femeie sa se dedea in mod voluntar la acte de o asemenea atrocitate, indiferent de factura morala careia apartine aceasta femeie.