Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #10441

2015-07-20 18:37

Bestiile cu chip de om nu trebuie lasati nepedepsiti.Copila aceea a ramas cu sechele pe viata.Se spune ca avem o singura viata si ar trebui sa ne bucuram si sa profitam la maxim de ea.Fetei acestea i sa furat zambetul si fericirea .Sper pt ea sa se poata reconstrui si sper ca viata ii va scoate in cale oameni care sa ii dea incredere in ea si sa ii redea zambetul.Sunt cu tot sufletul alaturi de ea si ii doresc sa-si regaseasca pacea in suflet desi este usor de spus dar greu de facut.Sunt revoltata si plang in fiecare zi pt ea .Sunt mama a doi baieti si daca unul din baietii mei ar fi comis o asemenea barbarie mi s-ar parea normal sa-si plateasca fapta.As ramane alaturi de el ca orice mama dar nu as putea sa ii iert sa-l scuz si sa accept asa ceva.Daca bestiile acestea raman nepedepsite asta ii va incuraja si pe alti nemernici sa comita asemenea drame.MULTUMESC tuturor celor care ca si mine au semnat aceasta petitie deja am sensibilizat persoane din pagina mea de fb pt a semna aceasta petitie si a distribui cazul mai departe pe paginile prietenilor mei.Stiu ca este o picatura intr-un ocean dar pic cu pic si fortele unite vom face dreptate.