Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Alaturi de tine...

/ #2599 Re:

2015-07-18 18:48

#2087: -  

Draga mea,

Numele meu este Iulia, am 22 de ani si sunt din...Vaslui...Cand am vazut cazul tau pur si simplu am varsat mii de lacrimi gandindu-ma la tine...Mama mea la fel,prietenii mei la fel,toata lumea la fel !  Nu vreau sa ma gandesc prin ce treci tu,nu vreau sa ma gandesc prin ce trec parintii tai,nu vreau sa ma gandesc la CONSECINTELE care vor urma in Ziua Judecatii ! Asculta-ma!cum ai fost tu chinuita si batjocorita asa a fost si Domnul Nostru Iisus !  Si stii ca apoi si-a primit locul cuvenit !  Asa si tu,in cele din urma,vei primi pacea pe care o meriti !  Te rog din inima,fii puternica si incearca sa iti gasesti linistea ! Stiu ca suferi dar gandeste-te ca ai langa tine o mama care are la fel de mult sufletul sfasiat! De ce pun accentul pe asta ?  Pt k ma gandesc si la mama ta la fel cum ma gandesc si la tine si ma gandesc si la faptul ca si mama mea ar fi distrusa daca mie mi s-ar intampla la fel ! Iar mama este cea mai sfanta ! Te rog incearca sa iti revii ! Pt tine si pt cei pe care ii iubesti si te iubesc !  Daca tu vei incerca sa treci peste asta,vei face multa lume fericita ! Nu te cunosc dar tare mi-as dori sa fiu langa tine si sa te ajut sa te ridici ! Te iubim si iti suntem alaturi