Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #39184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NU UITA CA PE TIMPUL LU

2015-06-01 20:09

#39183: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NU UITA CA PE TIMPUL LUI TA 

Ma....,  eu nu-mi pierd timpul cu tine sa te mai si citesc, pe tine te evidentieaza cum apari..., deja stiu ce scoti din tine si trec sa-ti scriu , n-am pasiunea sa te citesc, mai ales ca stiu cat esti scos din context. Tu care esti "scolit" si razi ca... , ai grave probleme psihiatrice,  pot sa-ti argumentez de ce.., numai ca e grav pentru tine,  fa-ti programare rapida sa-ti reanoiasca tratamentul , ai excese duse la paranoia si e grav, Imi cer scuze de somitatea ta, n-am citit nimic nicaieri, iar noi astia..., punem si noi asa, eee uite asa ca nu avem ce face, niste legi, niste acte, documente, ce mai ofera mass-media, ..etc...noi nu ne comparam cu ....esti...  Geniule neanteles. Cu tine nici nu stiu cum sa conversez, asa... , e problema mare cu tine..., trebuie sa ai o consultanta mai "speciala", noi amaratii scoliti si nescoliti, nu suntem in stare sa facem discutii cu " somitatea ta", vai de noi daca suntem in context si nu spunem ca tine scosi din context.. Cred ca ai aflat unde este casa ta...