Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

/ #38967 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-30 21:41

#38966: CAUT POZE CU PORCI ZBURATORI SUNT CREANTEL TEMBEL - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt BOUL cu creantele 

E grav cu tine ba , suferi ca nu esti bagat in seama sa te injuri si sa te spurci tu cu altii...! Spurcaciune ordinara, mori si clanta este exact cum te descrii. Una e ce prezint eu si alta este ce faci tu. Tu comiti indobitocirea pe care o detii, eu evidentiez ceea ce avem noi cei din Oltchim si care am fost in Oltchim, situatiile si creantele in salarii pe care avem sa le incasam si SCOPUL PETITIEI CARE DE LA A SALVA OLTCHIM SI ARPECHIM SE REZUMA DOAR LA OLTCHIM SI MAI NOU LA CE DENIGREZI, PONEGRESITI, SPURCI SI ALTE NEMERNICII PE CARE LE COMITI.... Ori ceea ce te deranjeaza pe tine este ca-mi exprim eu corect si continuu ceea ce tu nu ai ce spune, doar sa  spurci si sa incaieri lumea, asa cum ai incaierat pe cica unu "creante " cu altii si sa vina sa injure pe petitie asta, asa ai spus tu,  MARELE DOBITOC DIN TINE ANIMALIZAT SI SCOS DIN CONTEXT, baaa papusoiule, mori si mori pe limba si chiar nebunia isterica de o detii, Eu m-am jurat ca daca mai comiti ce ai comis de ai distrus inclusiv venirea unor investitori la Oltchim si asta ca pe botul tau spurcat ai facut o imagine negativa combinatului chimic prin spurcaciunile pe care le-ai lasat in urma ta si multe altele....AU FUGIT INVESTITORI PENTRU OLTCHIM NUMAI CAND AU VAZUT CUM SPURCI TU SI JIGNESTI SI OTRAVESTI, LATRI SI TE CONTREZI SI VA CONTRATI VOI SINDICATELE INTRE VOI !!!!!!!! Oltchim pe care tu nu-l prea servesti ci te serveste, mananci inca din munca mea si altora ca mine, sconcsule. Porcii zburatori sunt ceea ce te reprezinta pe tine, maimutarelile  si paranoia oligofrenizata a vietii pe care o ai.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA COMUNA!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

P.S.: 

SI DA,  DOBITOCULE AI SI TU CREANTE SALARIALE, DA, AI CREANTE SALARIALE NEACHITATE SI BLOCATE DE PIPEREA SI FURATE PENTRU ALTE SCOPURI, ESTI UN NEMERNIC SI UN HANDICAPAT MINTAL, ITI LIPSESTE CREIERUL.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.