Demiteţi-l pe Călin Popescu Tăriceanu, demolatorul justiției!

Musafir

/ #309

2015-05-28 14:54

Pentru ca PNL in frunte a tradat poporul roman trecind de la Alde(vedeti ca noi prostii stim de ALDE) si au trecut la cei mai abjecti PPE tradind valorile liberale. PNL are doar sigla dar a tradat in totalitate valorile liberale. sint liberala din familie si vorbesc in cunostinta de cauza. De ce atita ura impotriva lui Tariceanu, Nicolai si Weber? Pentru ca au coloana vertebrala? Vom iesi in strada daca veti continua cu aceste murdarii. Cit sa va mai suportam politica de doi bani ? Voi politica cind majoritatea sinteti fosti comunisti? Eu de ce m'am sacrificat si nu am aceptat sa fiu ingenunchiata de comunisti? Nu va este rusine? Pina cind? Cit credeti ca o sa mai prostiti poporul impreuna cu cel pe care l'ai scos ca presedinte cu bateria PDL? Voi chiar credeti ca nu va va veni rindul niciodata? Ginditi-va ca va fi "miine". Toate se platesc. In Franta in secunda doi Stanciu zbura din post. Voi chiar credeti ca veti face din nou statul politienesc caci marele licurici are interese? Nu mai este mult pina veti da socoteala. Bravo Tariceanu pentru curaj si demnitate care nu a alegat ca un slugoi la ambasade sa dea cu subsemnatul. Bravo tariceanu ca nu tegindesti la tine si cei "prosti" vad cum slugoii de ieri te improasca cu noroi. Bravo Tariceanu ca ai curajul sa spui nu acesteor "indivizi" pentru care banul si orgoliul si lipsa de patriotism tine loc de tara. rusine sa va fie!