Manifest pentru o televiziune fara mizerii

Musafir

/ #1003

2015-04-28 22:13

Ma declar dezgustata , dezamagita si oripilata de toate emisiunile de scanadal din tara asta!!!! Antena 1 ,Pro Tv si Acasa Tv , Kanal D si etc etc.... Promoveaza toata glota de femei usoare din tara asta , toate femeile fara pic de cultura generala ,fara scoala , talent sau creier. Nu le enumar pentru ca ar fi mai ceva decat inceputul Vechiului Testament. Oricat as schimba canalele TV si oricat as incerca sa le evit ... toate promoveaza aceleasi evenimente lipsite de importanta. De doua saptamani altceva decat Oana Zavorau si Marioara Zavoranu nu aud , cum o imbracat-o , ce o zis una si ce o facut alta , de ce credeti voi dragii mei prezentatori si moderatori ca pe mine , om de rand , ma priveste cearta dintre doua femei care pana la urma ... "Cine sunt ele?" ,doua femei cu bani de pe Dorobanti si sa specificam , acei bani mosteniti si primiti de la tati si mai stiu eu ce "matusa Tamara" ,fara nici un talent. Dar le primim in emisiuni .. pentru ca vorbesc vulgar ,se cearta se injura ca la usa cortului si se fac de ras in ultimul hal, fac raiting pentru ca oamenii rad de ele , poate un tanar de varsta mea ar citi o data o stire sau ar urmarii 5 minute emisiunea pentru simplu fapt ca mai fac misto de una si de alta sau se plictisesc dar adevaratul lor public sunt cei ce depasesc varsta de 55 de ani. Batranei ,obositi ,plictisiti care nu au altceva ce sa faca decat sa stea in fata televizorului sa mai asculte o barfa ,doua .. Dar pana la urma si ei ar schimba canalul daca ar fi altceva mai interesant la TV. Am renuntat sa mai schimb programele si marturisesc , in momentul acesta nu am nici un televizor in casa. Stirile importante pentru mine le gasesc pe internet , muzica ,filmele , desenele si documentarele sunt si ele pe internet ,aici pot sa aleg ce sa citesc si ce sa ascult! Scriu acest mesaj si am semnat aceasta petitie pentru ca ati inceput sa bombardati si internetul cu stirile voastre de nimic si pe langa faptul ca is niste stiri de rahat le redactati si prost. Cine altcineva decat un incult poate promova un incult? Va numiti redactori si faceti greseli de ortografie , de exprimare intr-un reportaj, sa numai discutam despre faptul ca nu aveti nici un fel de sursa sigura ,gasiti o imagnie si scoateti o poveste , o drama in doua secunde , ma intreb voi astia .. jurnalistii ce fel de facultate ati terminat ? Facultatea de actorie sau un simplu curs de imaginatie? Jalnic , groaznic!!