Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #33968 Oamenii au nevoie de salarii, nu de cifre "cântate" în presă.

2015-02-16 12:13

http://www.voceavalcii.ro/2015021526783  Publicat în Economie

Romeo Rădulescu, despre Oltchim: Oamenii au nevoie de salarii, nu de cifre "cântate" în presă

FEB 15, 2015  SCRIS DE  MAGDA POPESCU

Recentele proteste ale disponibilizaţilor de la Oltchim, care au solicitat, pentru a nu ştiu câta oară, administratorilor judiciari plata salariilor compensatorii, l-au determinat pe deputatul Romeo Rădulescu să solicite o audienţă la Ministerul Economiei, pentru a-i cere lămuriri ministrului Mihai Tudose privind soarta disponibilizaţilor.

„Am decis să merg în audienţă la Ministrul Economiei, Mihai Tudose, pentru a cere din nou lămuriri cu privire la soarta angajaţilor disponibilizaţi de la Oltchim care încă îşi mai aşteaptă salariile compensatorii. Chiar dacă în informările oficiale cifrele par mai mult decât îmbucurătoare şi anume – un profit de 700 de mii de euro pe luna ianuarie, oamenii încă sunt plimbaţi între instituţii, în speranţa că îşi vor recupera ceea ce li se cuvine.

Vreau să găsim o soluţie în primul rând pentru aceşti oameni şi apoi să ne bucurăm şi de cifre. Aşadar, i-am cerut ministrului Tudose să mă programeze cât mai repede la o audienţă pentru a identifica mijloacele de rezolvare a acestor grave probleme", susţine deputatul PLR Romeo Rădulescu.