Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Heil Hitler

/ #37576

2014-02-10 15:58

Hai sa va spun cateva din minciunile invatate din manualele de istorie, sau de romana,din media scrisa si emisiunile tv (media scrisa si tv fiind controlata in proportie covarsitoare de sistem), pe care acest sistem ticalosit (hot si tradator de tara), marioneta a diverselor interese straine, ni le-a servit de-a lungul timpului.
Dupa cum stiti in lunga noastra istorie, in marea majoritate a timpului am fost sub ocupatie straina, am fost o "colonie", "vasali", am avut conducatori supusi, hoti si tradatori de tara...Asa cum suntem si acum o "colonie" a intereselor Marilor Puteri financiare si politice. Dar acestia nu ne pot conduce si controla decat cu complicitatea clasei politice care ne conduce, si a conducatorilor finantelor (BNR).
Culmea culmilor ca printre putinii conducatori care s-au opus si a vrut sa scape de aceasta ocupatie a fost chiar Ceausescu, in toata incultura lui, in toata dictatura lui, si cu pacatele lui privind viziunea economica, culturala, crestineasca. Dar asta a facut spre finalul "carierei", iar Marile Puteri si sistemul s-au aparat si stiti f bine ce a patit: Dat jos si omorat.
Dar in istorie am avut alti cativa Mari Romani care si-au iubit tara si s-au sacrificat pentru ea.
Unul dintre ei este Mihai Eminescu. Probabil multi dintre voi stiti ca este poetul neamului.
Dar stiti ca pe langa opera sa inestimata a fost si un mare erou?
Stiti ca si in vremurile lui exista acest sistem ticalosit, care asuprea tara, si fura banii si munca romanilor? Si chiar daca initial cocheta cu o tabara politica, la un moment dat cand a inteles cum stau lucrurile, a trecut la o miscare civica, care critica sistemul ticalosit. Bineinteles ca sistemul a reactionat si a gasit o metoda inedita sa il inlature si sa il indeparteze de viata cotidiana. Si anume l-au inchis cu forta la ospiciul de nebuni. Adica cum Eminescu a fost nebun? A dat in cap la oameni pe strada? Se credea Napoleon? Sau ce? Si cum un nebun a putut sa aibe luciditatea si inspiratia de a crea marea majoritate a operei lui chiar in ospiciu. Ca a fost plimbat din ospiciu in ospiciu, din loc in loc, chiar si in strainatate. Totul sa il izoleze. Si s-a ajuns ca pana la urma chiar sa fie omorat de tanar dupa ce o piatra i-a fost aruncata in cap mortal.
Sistemul ticalosit ne-a mintit cum ca Eminescu a murit de sifilis, chiar daca nu exista nici o dovada in acest sens. Astfel a musamalizat faptul ca un erou de al nostru a avut curajul sa se ridice impotriva sistemului ticalosit, si sa spuna adevarul, sa devoaleze hotiile.