Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #30922

2014-01-19 18:35

Stimate Domnule Mihai Gadea, Va apreciez pentru demersul Dv. Va marturisesc ca am incercat de multe ori sa-mi exprim parerea privind petitia de demitere a lui Basescu, de fiecare data se intampla ceva: ori mi se blocheaza calculatorul, se intrerupe alimentarea si multe alte piedici de natura sa ma ingrijoreze. Marturisesc ca imi este teama de demersul meu de a insista. Stiu ca indivizi platiti din munca noastra si aserviti lui Basescu fac tot ce mai pot sa ne impiedice de a ne vedea visul implinit, acel;a de a scapa de ticalosul de Basescu. Stiu, este nepermis, ce poate fi mai grav sa aduci insulte sefului statului. Dar acest individ Basescu face asta zilnic la adresa noastra. O ducem rau, rau de tot. Imbecilul de Basescu ne-a promis ca vom trai bine. El nu da socoteala , macar in acest an, de faptul ca nu s-a tinut de cuvant? Sunt pentru DEMISIA lui BASESCU! Faceti ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar nu se mai poate!!!!!! Si eu muncesc si nu am reusit sa cumpar nici 1mmmp de pamant. Basescu si FETELE lui BASESCU cu ce sunt mai merituoase? Domnule Gadea, Domnilor, faceti ceva!!!!!!!!!!!!!!! Scapati-ne de nemernicul de Basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CER DEMISIA LUI BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ar fi multe de spus privin modul cum discrediteaza tara. Nu vreau, nu am vrut niciodata ca mincinosul de Basescu sa reprezinte tara. Dumnezeu sa va ajute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jos, cat mai la racoare cu Basescu si cei apropiati lui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!