Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

ancon

/ #25503 OBSEDATI

2014-01-18 14:55

Eu unul nu tin nici cu Basescu nici cu Ponta. Dar oricum cred ca Basescu trebuia sa plece de la referendum-ul la care am fost si eu dar daca el nu a plecat atunci voi credeti ca va pleca acum??? In afara de asta eu cred ca ati devenit obsedati de basescu si acu ati devenit si penibili. Intr-o dimineata am deschis tv care era pe antena 3 si primele doua cuvinte pe care le-am auzit au fost Traian Basescu. Mai oameni lasati-o mai moale ca oricum nimic nu se rezolva cu ce faceti voi. S-a rezolvat ceva in tara asta dupa demersul presei??/ Daca da va invit sa faceti ceva desi eu am mai scris de asta: sunt multe firme in romania eu sunt din arad care platesc extrem de prost angajatii (ex: NAC NADAB, Delphi, Kromberg and schubert, EKR Elektrokontakt etc). P deasupra maresc norma de la o zi la alta. Daca vreti sa faceti reportaj cred ca putini vor vorbi dar eu unul sunt dispus sa o fac fiindca am lucrat in asemenea fabrici si in plus mi s-au cerut bani ca sa fiu pus pe alt post. Dealtfel am facut demersuri si la DGA dar degeaba. Sunt Inginer cu experienta de peste 6 ani si nu mi se acorda nici o sansa la aceste fabrici fiindca sunt corupte. Acestea sunt problemele noastre ale romanilor si nu Basescu sau Ponta.