Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #24412

2014-01-18 12:21

Presedintele Islandei si-a scos tzara din criza bagind bancherii la puscarie!. Noi am putea incepe prin a baga la puscarie toata clasa politica perindata pe coridoarele puterii din Romania din decembrie 1989 incoace. Toti sint copiii de suflet ai lui Iliescu si toti au "contribuit " intr-un fel oarecare la distrugerea economiei romanesti. Toata lumea il plinge pe Nastase ca a mers la mititica. Toti se fac ca uita declaratia lui Ioan Mircea Pascu despre lungimea vietii unuii ziarist, iar acesta ne da actualmente lectii despre toleranta si democratie.TOTI OAMENII POLITICI ACTUALI AI ROMANIEI( CU CITEVA MICI EXCEPTII) AR TREBUI NU BAGATI IN PUSCARIE CI IMPUSCATI DE-A DREPTUL! REPEDE SI FARA PREA MULTA JUDECATA, DUPA MODELUL LANSAT DE TATUCUL LOR LA EXECUTIA LUI CEAUSESCU!. Eu nu vrea sa plec din tara, n-am vrut ,si nu vreau nici acum ,in UE, n-am niciun chef sa-i tratez pe cei morti prin Afganistan drept eroi pentru ca sint niste mercenari morti in razboiul americanilor pentru perpetuarea modului LOR de viata, eu vreau sa traiesc in Romania dupa modul nostru ancestral fara interferentele altora care sa-mi comande la mine acasa. De aceea sint de acord ca domnul Basescu sa se duca dracu'! Acest lucru l-am votat odata alaturi de 7,4 milioane de romani si de aceea cei care l-au sustinut atunci din partea acestor foruri internationale ( merkel, Reding, Barrosso, Von Rumpuy ) pot sa-l insoteasca acolo unde l-am trimis .Veti vedea ca se poate trai foarte bine si fara UEsi fara NATO sau alt cirnato. La buna vedere !