Abuzurile din Romania trec oceanul

Lorre

/ #25262 O simpla parere,

2014-01-13 19:27

Doresc sa felicit in mod depsebit echipa Antena 3 pentru initiativa demarata si sper din toata inima sa primiti un raspuns la ceea ce ati expus atat de realistic. Va urmaresc cu mare interes si am certitudinea totusi ca intr-o tara atat de bogata, avem si valori umane care sa ne apere interesele. Populatia sunt convinsa ca a ajuns la saturatie, incat nici macar puterea sa isi mai exprime optiunea si ideile nu o mai are, insa sunt la fel de convinsa ca ratiunea, bunul simt, demnitatea, onoarea, gratitudinea si iubirea de tara inca mai exista astfel incat sa putem sa facem o alegere mai inteleapta pe viitor. Pana acum din pacate nu prea am demonstrat asta, si iata rezultatul. care de fapt nu exista.Nu pot sa cred ca intr o tara care a lansat atatea personalitati, nu se gaseste un om vrednic sa conduca aceasta tara, un om care sa aiba caracterul curat si demnitatea de a se ridica la inaltimea si asteptarile unui diplomat, o persoana care sa manifeste interes pentru obiectivele si idealurile unui stat de drept, un om care sa aiba pregatirea intelectuala si morala pentru a conduce fraiele acestei tari. imi este greu sa inteleg cum de noi,romanii nu putem sa ne punem amprenta facand o alegere potrivita.
Si as mai putea continua... imi manifest profund interesul pentru subiectele pe care le supuneti dezbaterilor si ader la petitia de mai sus cu toata convingerea. i