Abuzurile din Romania trec oceanul

un roman dezamagit

/ #24118 petitie

2014-01-13 09:14

Sunt curios cand veti aborda cu aceeasi patima adevaratele probleme ale romanilor si nu a politicienilor :situatia sistemului de sanatate,a invatamantului,lipsa oricarui interes pentru situatia batranilor fara posibilitati de ingrijire asa cum vedem in tarile occidentale,lipsa acuta a locurilor de munca in special pentru tinerii cu cate 17-20 ani de studii .De ce nu va intereseaza situatia intreprinderilor "privatizate" la inceputul anilor 2000 tot in regimul PSD din care nu au mai ramas decat zidurile sau nici acelea .Sa nu-mi spuneti la infinit ca singurul vinovat de starea poporului este un singur om pentru ca nu sunteti credibili cu aceasta politica a postului.Ne-am saturat de vorbe dar ,din pacate,doar de ele avem parte de un sfert de veac!Sunt sigur ca aceasta petitie nu mai exista daca jurnalistii "patrioti"de la Antena 3 erau invitati la acea conferinta de presa.Cand va scriu,il ascult pe "marele"Mircea Badea care a devenit mai mult decat penibil ,legandu-se si de numele pruncului din familia Basescu.Dupa alegerile pezidentiale viitoare sunt foarte curios care va fi vinovatul de serviciu pentru cate se intampla.Precizez ca nu fac politica dar nu pot sa mai am incredere in nici un politician indiferent de" culoare".Toti au conlucrat la dezastrul Romaniei si la saracirea poporului ei.Schimb postul tv acum doarece nu mai suport bataia de joc la adresa unei familii onorabile (a printului Paul)doar ca are legatura cu Basescu.