Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ALEXANDRU MORCOASE

/ #15044 RAMÎN LA PAREREA MEA SCRIETI NUME SI PRENUME PTR A FI ADEVARATI OAMENI NU UNI FALSI

2013-12-30 15:03

Vreau sa cunoasca toata lumea care se uita pe aici o data ptr totdeauna,ca decizia de fiecare data a intrari în greva foamei a fost personala si nu organizata.De fiecare data Dn Cernev a fost împotriva acestei manifestari si pe aceasta tema am si avut discuti contradictori,nu pot întelege însa urmatorul lucru, de ce atîta ura pe acest om, ce rau a facut în trecut,s-au cum credeti ca ma manipulat atîta timp cît nici dumnealui nu a realizat ceva personal.Daca exista un razboi personal între ce afost în trecut si anumiti oameni care sînt împotriva Dn Cernev încercînd sa discrediteze acest om atunci ce vina purtam ca acei oameni care au avut un os de ros nu vor în ruptul capului sa abandoneze acel cascaval.Datimi un raspuns la o întrebare sa ma faca sa înteleg altfel lucrurile.... Cît a furat Dn Cernev în trecut si cît au furat alti /?...Ce a realizat Dn Cernev ptr iel în prezent si ce au realizat alti../? Ieu unul personal sînt dezgustat de aceste aruncari cu noroi uni în alti fara sa ne atingem marele nostru scop LOCURI DE MUNCA SIGURE SI BANI LA ZI restul ie cancan.Oare credeti ca mi-ar pasa cine conduce un sindicat s-au altul daca am avea ce ne trebuie la zi,am si ieu ca fiecare o familie si poate în momentele cînd ieream în greva foamei aveau lacrimi pe obraz si ma asteptau sa ajung sanatos la iei,credeti ca acest lucru îl faceam poate ptr copilul meu ptr copilul dev si ptr alti parinti care poate ar fi vrut sa aduca copilul mîine, poimîine sa îl angajeze la oltchim ptr as asigura existenta.Sînt un luptator si niciodata nu voi da înapoi daca am sustinere în a realiza ceva ptr noi toti....UNITI PUTEM CREA IMPOSIBILUL...