Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ALEXANDRU MORCOASE

/ #15027 PTR LASUL 15013

2013-12-29 17:32

Daca vrei sa afli despre personalitatea mea stai mai mult prin preajma si mai învata cîte ceva, nu am jignit si nu o sa ma cobor atît de jos sa îti accept provocarea desi stiu cine iesti si daca nu o faci cu nume real ie posibil sa-ti dau ieu numele,nu de alta dar daca te intereseaza nu am ajuns sa spal pe nimeni prin urechi,poate tu procedezi asa.Ie bine de stiut ca nici o data nu am intrat în greva foamei la indicatiile cuiva,am facuto si sînt dispus sa o fac oricînd ptr drepturile noastre,ieu cred ca asa ar trebui sa o faca fiecare dintre noi.Apropos de ce spuneai ca citez ..tu vorbesti.. adica de ce nu as vorbi nu ma stiu patat cu nimic si todeauna cred ca ce am cerut ptr colegi nici mai mult nici mai putin am obtinut si ieu dar la tine altul ie oful til spun cînd ne întîlnim fata în fata ptr ca tu nu o sa fi în stare sa faci niciodata,atît cît am facut ieu ptr oameni din oltchim.Daca ai sa ma condamni cu ceva fi deschis si spune dar cu argumente,daca nu veziti de drumul tau si lasai pe alti sa faca ce ar trebui sa facem toti... sa ne luptam ptr drepturile noastre.. atît sa sti.