S.O.S. familia!

Musafir

/ #2766 Re: pedofilia? orientare sexuala.

2013-11-04 19:06

#2765: - pedofilia? orientare sexuala.

Fireste. Asta e pasul urmator.

Zoofilii stau si ei la rand; exista carti care teoretizeaza ''iubirea dintre om si necuvantatoare'', asa cum am vazut intr-un documentar Vice, filmat in Columbia, unde, in regiunile rurale, exista traditia de a exersa actul sexual pe magarite inainte de a face acest pas cu femeile (nu pun link pt ca e foarte scarbos; m-am uitat cand cineva mi-a spus ca nu sunt scene explicite si m-a pacalit, au fost; chiar nu aspiram vreodata sa vad asa ceva). Exista oameni care vad si in zooflilie o orientare sexuala perfect valabila.

Foarte potrivita data articolului Antena3, 31 octombrie. Ce zi mai buna decat o sarbatoare satanica pentru a inaugura normalizarea pedofiliei.

Daca asa considera eminentele de la APA, trebuie sa fie adevarat, pana la urma sunt ''oameni de stiinta'' (constiinta, nu, evident)... Doar asta e dovada suprema adusa si de homosexuali pentru normalitatea inclinatiei lor, decizia acestei institutii (acestui grupulet de oameni supus mitei si presiunilor externe).

M-ar interesa parerea unor homosexuali vis-a-vis de subiectul asta, acum ca simpatizantii au primit unda verde de la americani sa sustina toleranta fata de pedofilii care nu se manifesta (inca).

PS: Pro Tv nu a preluat aceasta stire. Ma intreb de ce.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...