Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #10239 Re: Re: S-a ales praful de petitia asta!

2013-10-17 12:54

#10232: un fost salariat OLTCHIM - Re: S-a ales praful de petitia asta!

3. Daca domniile voastre nu ati fi favorizat aceste sindicate de carton, in special sindicatul Victoria si pe liderii acestuia, angajatii nu ar fi fost atat de suparati. Cum justificati dumneavoastra faptul ca un angajat poate ajunge din sofer responsabil de echipa mobila de monitorizare? Ce concurs a dat el, la ce data, unde si cand a fost afisat concursul pentru acest post, care a fost tematica de concurs, care au fost conditiile de ocupare a acestui post? Cum s-a justificat aceasta echipa mobila? Nu de altceva, dar exista si a existat o asemenea echipa la cei care asigura paza societatii. In mod legal trebuiau anuntate atat la ITM cat si la Somaj aceste posturi, chiar daca nu se faceau angajari din exteriorul societatii. Tot acolo trebuiau anuntate si expuse conditiile de concurs, data concursului, tematica lui. Dar la placinte inainte domnilor si doamnelor.

iti raspund eu, daca imi raspunzi cum a luat nastere acest departament de monitorizare; ai urmatoarele variante de raspuns:

1. era necesar;

2. era necesar pentru ca paza nu putea sa urmareasca infractorii;

3. era necesar a se cheltui niste bani de catre fosta conducere desi societatea era KO;

4. era necesar a se inventa niste posturi de sef prin sensibilizarea lui radu olaru;

sa-mi mai spui cand anume s-au scos acele posturi la concurs, sau pe vremea lu' raposatu' nu era necesar si acuma este? tot cu tematica....

brigada mobila exista si astazi, sa nu crezi altceva, au plecat insa cei ce ii deranjau pe unii; sa-mi spui te rog insa, cam ce studii crezi tu ca trebuie sa aiba oamenii cooptati intr-o asemenea brigada;

Apoi, vad ca ai pretentii sa-ti comunice tie conducerea Oltchim nu stiu ce informatii pe acest site neoficial, neconcludent comandat de interesele unuia precum diculoiu - banuiesc ca este o gluma ce spui tu.

restantele salariale datorate disponibilizatilor se vor da, cu siguranta; banuiesc ca tu esti unul dintre cei ce beneficiaza de Ordonanta.... nu? presupun ca ai cunostinta de faptul ca alti someri nu beneficiaza de asa ceva....