strada Vadu Moldovei ASFALTATA

User

/ #22 Mare e gradina unora !

2013-09-30 05:53

In primul rand, dupa umila mea parere, cred ca toti cei care locuiesc in Greenfield au interesul sa se asfaltaze drumul Vadul Moldovei.
Prin urmare, domnul Alex (de mai sus), avand in vedere cum vorbeste, nu cred ca sta in Greenfield (si atunci nu ne intereseaza parerea lui).
In alta ordine de idei, cred ca mai devreme sau mai tarziu se va asfalta si portiunea aceea de drum. Nu este decat o chestiune de timp...
Este o poluare mult mai mare din cauza prafului decat daca s-ar turna acolo 2-3 basculante cu bitum.

Si inca ceva, pentru domnul Ionita : nu va cunosc decat dupa nume, caci vi s-a dus vestea ! Am insa o intrebare : in urma luptei pe care o duceti de 5-6 ani cu Impact S.A., ati avut ceva de castigat ? Stiu, este destul de dificil sa accepti ca ai fost pagubit... Insa daca trece o perioada de timp si nu castig nimic (numai procese, scandaluri), poate ar fi cazul sa va reconsiderati pozitia. Poate noua conducere Impact SA este mai intelegatoare. Nu stiu, este treaba dvs, eu insa nu mi-as mai pierde in continuare ani din viata (dupa ce mi-as fi pierdut deja 5-6) pe o cauza care nu duce nicaieri.Va rog sa luati aceste ganduri ca pe o parere personala, nu vreau sa va jignesc.

O zi buna.