S.O.S. familia!

amelia

/ #1281 Re: 1277

2013-08-27 11:30

#1277: Ovi -

Ovi , nu te enerva si nu inceta sa lupti . daca esti un om normal si ai un job si esti respectat si respecti , nu ai de ce sa iti faci griji . am intrebat- o pe dana ce ar face daca ar fii mama ta dar dupa cum vezi raspunde numai cui vrea si legat de mentalitatea ei. o mama adevarata , e mama indiferent de ce si cum , e un drept care nu ti- ia nimeni. nu vrea sa raspunda , e treaba ei . cineva din sustinatorii ei chiar a spus ca homosexualitatea nu e o boala psihica si nu e si nici  nu are nimic de-a face cu obsedatii sau paranoicii care de atata normalitate violeaza si fac tot ce e strigator la cer. multi va baga in aceeasi oala . dar problema nu e aici , problema grava e ca prin felul lor "crestinesc " va indeparteaza de DIVIN, repet se cred detinatorii adevarului absolut SI NU SUNT , NIMENI NU E. . in ce priveste semnaturile nu conteaza , putine sau multe si Hitler credea  ca actioneaza drept si ajunsese sa aiba muuuulti adepti ; au reusit sa ucida in numele convingerii sale peste 6 milioane de suflete , asa ca . mergand mai inapoi , la fel , Inchizitia , orice om care avea o opinie diferita era ars pe rug si ce e mai grav e ca o faceau in numele Domnului ! sunteti acuzati de satanisti dar prin atitudinea radicala a asazisilor "crestini " si privind in istorie , zau nu stiu cine e mai satanist. UN BUN CRESTIN , E IERTATOR , INGADUITOR , IUBITOR DE APROAPE , TU NU TE INDEPARTA DE DUMNEZEU , e cea mai mare  greseala ce o faci , va face sa va simtiti culpabili , niste paria ai societatii . daca unul a strigat la DUMNEZEU cerandu-i "normalitate" si DUMNEZEU nu i-a raspuns , amintiti-va de copii care se nasc cu malformatii , de foamete , de multe , pe care DUMNEZEU nu le ingaduie dar EL are planul lui. har Domnului , dana nu va reusi sa stranga adepti multi pentru ca traim intr-o lume in care am vazut ca violenta nu aduce decat victime , suntem intr-o criza mondiala din care NU VOM IESI ptr simplul motiv ca cei care ne-au bagat in ea nu au si nu vor avea niciodata solutia ptr a ne scoate. incepem , la nivel mondial , tarile civilizate au facut-o demult , incepem sa ne dam seama ca iubirea , dragostea ptr aproape , fac sa functioneze  TERRA. e motorina cu care functionam , inainte o spuneau mari intelepti si miile de oameni ignorau :isi iubeau decat familia si atat. inca au ramas oameni din astia dar pe masura ce trece timpul se vor imputina , ptr ca lumea trebuie sa evolueze si poate mai mult ca nicicand am ajuns la maturitatea pe care insasi DOMNUL o astepta de la noi si e timpul sa incuiem ura si violenta pentru totdeauna.tu, Ovi , nu te indeparta de Dumnezeu caci fara EL nu avem dragoste . actiunea danei e un mod egoist , telul fiind acela ca isi protejeaza copila ,cand o putea face stregand anumite canale de tv . a ales un mod egoist , tipic multora romanilor :" mie sa mi fie bine de altul nu imi pasa" . nu stiu sa discute sa dezbata o problema , te indeamna imediat sa te "vindeci" dar oare ei , cei atotstiutori , sunt vindecati? voi cei care sunteti " ALTFEL" , nu lasati sa vi se spele creierul de genul ori te vindeci ori nu esti crestin , ramaneti adevarati oameni , crestini si nu va zdruncinati credinta numai ptr ca are loc un mic cutremur , asta vor , daca nu va vindecati  , va da afara si va catalogheaza , ca pe mine , de satanisti . sunt radicali dar vestea buna e ca DUMNEZEU  nu e radical!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...