S.O.S. familia!

Musafir

/ #729 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e: Re:668

2013-08-20 17:54

#725: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e: Re:668

"Daca taceai, filozof ramaneai" e vorba ignorantilor care nu mai stiu ce argumente sa aduca. Este alternativa la jigniri si iti multumesc pe aceasta cale ca te abtii sa jignesti pe fata. Apreciez asta.

Cat despre proverbele respective, acum vreo 3 luni m-am apucat sa le citesc - nu m-au miscat cu nimic. De la (aproximativ) jumatea lor nu am mai citit, mai ales ca pe alocuri se si contraziceau intre ele si mi se parea de tot rasul. Ca sa ai bun simt nu-ti trebuie neaparat credinta in divinitati ci respect pentru oameni, mediu si pentru drepturile fiecaruia. Cand vine vorba de religie si biblie, nu ma consider ignorant pentru ca ani de zile am citit biblia. Dar uite ca fiecare ii gasim intelesuri diferite pentru ca asta e problema ei, nu e exacta. E vorba de "crede si nu cerceta" Sau mai exact, "crede, nu-ti pune intrebari". Eu am inceput sa imi pun intrebari cu privire la o parte (semnificativa)  si... nu mi-a placut ce am descoperit. Sau mai exact, ce nu am descoperit. Asa ca am decis intr-o zi: las biblia la o parte si aleg sa fiu acelasi om fara ea. Adica un om bun, cum am fost si pana aunci. Si nu s-a schimbat nimic viata mea. Nu am inceput sa dau la lume in cap pe strada, nu m-am dus la furat. Mi-am continuat viata. Se poate sa fii om bun si fara religie. Eu stiu in sinea mea ca a fi om bun nu tine de religie, sexualitate, stare financiara, etc. Tine de un singur lucru. Unul singur, cel mai de pret: educatia.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...