S.O.S. familia!

Musafir

/ #725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e: Re:668

2013-08-20 17:36

#723: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: e: Re:668

Rîsu - plînsu ... adică la asemenea comentarii e greu să alegi ... să plângi ... să râzi ... Sigur, se poate alege și varianta ”lasă-l în plata lui ...”.

Nu fac pe deșteptul. Poate chiar și sunt, poate nu. Ți-am dat un citat care ți se potrivește, ce e atât de greu de înțeles.

Videoclipurile nu prea au mare valoare. Am văzut că sunt mulți care se joacă de-a videoclipurile și link-urile.

Și mă silești să repet ce ți se potrivește, mai apăsat ”DACĂ TĂCEAI, FILOZOF RĂMÂNEAI” ...  dar ai ales, din păcate, calea vorbei (fără rost). De unde știi tu cât e altul de ignorant. Urecheatul ... da, există și sunt ÎMPOTRIVĂ. Cel puțin la această materie. Aici ar trebui să predea 100% oameni cu dar și cu har, care să se apropie de copii prin vorbă bună, prin sfaturi, prin ajutor, prin orice altceva decât ”urechere” (drept este că și copiii se poartă ca și cum ar cere ”cu lumânarea” să fie urecheați).

Am citit din carta drepturilor fundamentale valabile pentru cetățenii UE.

Am citit și Proverbele și o să le mai citesc pentru că la fiecare citire realizez că există noi înțelesuri. Ignoranța, dacă vrei să fii corect este tocmai asta, că nu vrei să citești ... pentru că ignoranța ”îți spune” că ele nu sunt valabile - dar sunt.

Cum au fost traduse ... ei, aici putem face filozofii, dar mai bine și mai bine este ... cititul, înțelesul, Credința și bunul simț.

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...