Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Rumors

/ #4873 Re: Rumors esti prost ... ti-o spun cu .. simpatie

2013-07-14 13:17

#4870: - Rumors esti prost ... ti-o spun cu .. simpatie

fiecare, in functie de cum ne duce capul (cu aceeasi simpatie ti-o spun) - iar in ceea ce te priveste, ca sa-ti dau un raspuns la ceea ce m-ai intrebat ar trebui sa fac un efort prea mare ca sa ma cobor la nivelul tau - deci, mai citeste o data ce am scris eu si dupa aia incepi sa postezi pe aici.... - iar in ceea ce priveste injuraturile in discutie, las' ca stie el despre ce e vorba....

...poate nu ai sesizat cum se pune problema si crede-ma ca nu trebuie sa-ti dau eu nici o explicatie; voi trebuie sa sesizati si sa procedati ca atare; Cernev nu e idolul meu si nu e cazul sa vorbim de chestii din astea, insa, daca iti spun ca parte din actiunile lui sunt la baza neinchiderii platformei... o sa incepem cu diverse pe aici.... asa ca, las-o asa, astept sa vad daca ma lamureste careva cu ceea ce am intrebat...dar, na....

si da, retrageti-va din sindicate, oricum, multi habar nu aveti ce cautati pe acolo, ca sa nu mai spun ca foarte multi sunt in SLO inscrisi cu japca (sau pentru vacante subventionate de societate, sic) - si ce interesant era cand indrazneai sa ceri sa te retragi... hehe, ce vremuri dom'le....