Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain prost

/ #1355 Alors....

2013-02-24 13:49

Pai... ce sa zic, are si nu prea relevanta pe cine agreaza Cernev sau eu, asa cum nu prea are importanta pe cine agreezi tu. Sincer, acum un an stiu foarte bine care erau ecourile prin Oltchim si stiu foarte bine ca marea majoritate nu-l agreati pe Roibu - dar se susotea cu teama, ca na, omu' avea multe antene intinse... si voi va turnati intre voi, altfel cum!

Spaima ca vei fi turnat, asta domnea pe vremea lu' Roibu, pe de o parte si pe de alta parte, lipsa de comunicare si viziune pe probleme tehnice si tehnologice.

Asemeni lui Ceausescu (se pare ca va amintiti de el, ca na, aveti tehnici din vremea aia) dr Roibu s-a incapatanat sa construiasca un morman de fiare, anapoda, si cand incerca vreunu sa-i atraga atentia ca e pe aratura, si-o lua in freza!

Mai mult, omu' a considerat de cuviinta sa vopseasca aceste fiare, vechi si ruginite, cu vopsea pe care o vindea de la propria firma... adica stai, firma fiului sau (un om pregatit prin strainatate, pe puteri proprii...), se mai vopsea si inoxul si alti pomi fructiferi!

Cernev este un om care a avut curajul sa iasa in fata si sa spuna ceva! Asta e Cernev - si chiar spune ceva constructiv! Cunoaste ce e prin fabrica si cu ce se mananca productia de acolo, lucrand in Dispecerat e clar ca e la zi cu informatiile. Nu are nici o treaba cu nici un Zaremba sau mai stiu eu ce agenti FBI... - iar daca si-ar dori sa devina director general, asta arata ca omu' are niste aspiratii, sincer si eu imi doresc sa devin director general, probabil si tu, daca ai avea ceva studii mai inalte...

... insa nu Cernev l-a facut pe Zaremba cu 32% - ne place sa credem, nu ne place, ii mai trebuie un maxim 20% si devine majoritar - asta face parte tot din maretul plan al lui Roibu orbit de prea multa mandrie!

Asteptam raportul final sa vedem adevaratele datorii lasate de marele manager, pana una alta, aproximativ minus 600 milioane eur si colaps total !