Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

ALEGRRO

#21151 Re: Am semnat

2014-01-17 21:09

#21144: Mihaileanu - Am semnat

MIHAILEANU LA PUSCARIE MA-TA

Musafir

Un om care vinde interesele tarii si care divulga strainilor informatii secrete de stat, pentru se mentine la putere, atenteaza la siguranta nationala si nu poate fi numit presedinte.

Musafir

Sa dispara chiar acuma.
Heil Hitler

#21154 Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

#21127: - Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

Pai ai dreptate tu...dar doar pe jumate sa zic asa....siPSD si PDL si PNL si PP-DD si PC vrea acelasi lucru...toti politicienii vor asta...ii doare in cot de tara asta..

Cand o sa il vad pe basescu in fiecare seara la 18:30 ca isi doreste asta, cand ii vad pe politicieni cum se leaga cu lanturi de scoli cerand asta...nu o sa mai ma iau de niciunu. Ei sa prosteasca lumea si sa se imbogateasca. Nu mai merge ....o sa scot lumea in strada

Musafir

Cum dracu sa nu confirm semnatura mea pentru demisia unuia din cele mai mari jigodii pe care le-am intalnit in viata ! Din nefericire nu o sa demisioneze ! E prea mare jigodie ca sa faca un lucru normal intr-o tara normala !
un roman

#21156 Basescu Traian, nu mai esti demult conducatorul nostru.

2014-01-17 21:10

Ne-ai violat ISTORIA.
Citeam un documentar despre Stefan cel Mare, declarat cel mai mare roman al neamului nostru. Doamne ce diferenta. Conducatorul, chiar daca nu poate sa fie perfect macar incearca sa fie un exemplu pentru cei care il urmeaza.
De cand ai intrat in viata politica, ai avut un singur interes, un interes personal, iti place bogatia si viata indestulata dar nu te-ai gandit decat la tine si acolitii tai, poporul nici nu a fost luat in seama, NU ERA PE LISTA TA DE PRIORITATI. Cred ca esti un al 2-lea Ceausescu, de fapt esti mai rau decat el. Pe vremea lui natia noastra era unita, tu ai reusit, aproape de fiecare data cand ai iesit in public, sa invrjbesti oamenii intre ei. Te-ai inconjurat de oameni incompetenti,de oameni care nu respecta legile tarii, de oameni care "iti canta in struna" numai ca sa fie acoperiti de numete tau in fata Justitiei.
Esti un om fara onoare si fara rusine, daca vezi ca poporul nu te mai vrea de ce te agati cu unghiile de putere ? De fapt stim cu totii raspunsul, PUTEREA inca te apara, dar de JUSTITIA ta, asta chioara, surda si schioapa.
Pe masura ce jurnalistii mai descopera cate ceva ajungem sa te cunoastem din ce in ce mai bine si ne ingrozim pana unde ai putut sa ajungi cu faradelegile.
Fii barbat, asa cum iti place sa spui, fata in fata cu poporul roman si respecta-i vointa.
Poporul acesta de care ti-ai batut joc tot timpul nu te mai vrea.
Pentru DUMNEZEU , macar o data in viata ta, respecta-ti poporul.

Musafir

M-am saturat sa traiesc intr-o lume dominata de tensiune, de intimidare, de ura si razbunare. Desi nu fac obiectul unor astfel de fapte (de alfel nu prezint vre-un interes) aceasta stare de tensiune se simte, se transmite. Si o sa ma explicitez printr-un exemplu personal: cand rulez pe sosea cu masina, sunt calm, amabil, conciliant si ajut de fiecare data vre-un sofer imprudent care se angajeaza in vre-o depasire neinspirata tragand masina cat mai pe dreapta si reducand viteza. Primesc de fiecare data acel semn de multumire prin mana ridicata de pe volan si ma simt bine, si parca pe mai departe drumul se descide cu amabilitatea celorlalti soferi. Incercati sa conduceti crancen si o sa vedeti cum incrancenarea se transmite.
bunicuta

Am 91 de ani si-i doresc tov. Basescu tot atatia dupa gratii. La cat mai multi ani acolo!!!!!

Musafir

#21159 Re:

http://www.badpolitics.ro/wp-content/uploads/2012/02/basescu_caricaturi1-150x150...

#8: -  

cel mai mare agricultor al tarii ! cel mai mare petrolist al tarii ! cel mai mare justitiar al tarii ! este defapt CEL MAI MARE MAFIOT AL ROMANIEI !

Musafir

#21160 Re:

#21131: -

PAI NU CONTEAZA VOTUL TAU SIGUR . ARE GRIJA DRAGNEA SA NU CONTAM

Musafir

iesim in drum sa-l matrasim pa basau ! antena 3 sa dea semnalu'
cu stima !

Musafir

Scrie un comentariu...

Heil Hitler

#21163 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

Aceasta este o scrisoare, care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV. Si sper si sa se initieze o petitie unde sa se ceara educatia copiilor, prioritate 0, sa vedem care e corect si doreste binele tarii, si nu doar binele dosurilor lor.

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nici nu cred ca e posibil sa avem un astfel de Presedinte. Si nici scopul meu nu este sa va judec din punct de vedere moral. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate nu sunteti inteligent, fiindca poate nu aveti viziune, sau mai rau, poate ca nu ati vrut.

Nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dati o speranta, sa se vada ca ati "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice, fiindca ati crezut ca doar daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapati tara de hoti, pentru ca poate doar daca o sa dati nu stiu ce lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI PLEACA SI TIN DE MENTALITATEA DEFICITARA,SI LIPSA DE MORALITATE.

Aici trebuia ACTIONAT. Si cum TREBUIA sa faceti asta?

In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate eforturile, toate actiunile posibile. Trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie; ca trebuie explicat ca nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga; ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga; trebuie explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor nu vor avea pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator de tara bun. Ati avut la dispozitie 10 ani si toate parghiile necesare. Imi pare rau.

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Repet acest mesaj, fiindca doresc sa fie vizualizat de cat mai multa lume. Astfel, sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni.

Cine poate sa fie impotriva mea, in afara hotilor de tara? Eu doresc educatie copiilor...ei doresc sa ii tina prosti, sa ii poata prosti si hoti. Numai ca o sa fac o miscare civica puternica, si o sa va vin de hac hotilor.<<>><<<>>>

Musafir

#21164 Tratament

2014-01-17 21:11

Jivinelor, luați băsesconal, că vă văd cam nervoși. Aveți grijă de matroz, că i-a cam crescut tensiunea. O să crape de inimă rea și ... Doamne ferește, vom avea vreo 3 zile libere.

Musafir

Jos Basescu ACUM caci pana la toamna ne face de ras in toata lumea.
ica

jos cu dictatorul si ordinarul! jos, jos, jos! afara cu el!

Musafir

ca EL...sa nu mai existe in veci !!!

Musafir

Jos cu el
musafir

cea mai amre manipulare o face pdl si acum dupa ce nu mai e au uitat ca au fost aproape 4 ani cu boc si nu au facut decit rau cu care se lauda acum
Flota

#21170 Re: Re: Am semnat

Musafir

Actuala guvernare ar fi putut sa ne scuteasca mai demult de prezenta domnului Basescu Traian , daca inaintea referendumului din 2012 de demitere a presedintelui ar fi finalizat concluziile recensamantului din 2011, stabilind clar numarul de alegatori din Romania ! Asta a fost o mare gafa!

Musafir

2014-01-17 21:12

Pana la 7,4 milioane de semnaturi mai este ceva, dar ma intreb daca de acesta data lucrurile vor sta altfel fata de 2012 ?

Musafir

Ar fii o minune daca s-ar rezolva ceva, dar nu mai avem nici o speranta, au fost atatea incercari si nu s-a reusit.Poate totusi vine soarele si pe strada noastra. Succes, mult succes!

Musafir

#21174 Re:

#21155: -

VIERME SEMNATURA TA NU ARE NI-O IMPORTANTA ACEASTA PETITIE E UN FALS

Musafir

Imi pare rau sa aud ca preferatul meu Mihai Gadea a fost amenintat cu moartea insa eu voi fi alaturi de el si voi fi in continuare un fan al Antenei 3....te iubim Mihai