Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
Musafir |
#42051 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâ2015-07-19 17:42aici ai dreptate, sprancene ca ale tale nu are nimeni, poetul. Parul ți-l mai vopsesti pentru gagici? Hai, ca acum ai timp destul. |
Musafir |
#42052 Re: Re: SA VA FU...TA FOTA PRIN GURITE DE CIRIPITORII?2015-07-19 17:42#42047: Clantoi puiut raducan - Re: SA VA FU...TA FOTA PRIN GURITE DE CIRIPITORII? SI APROPO,MAI BINE BETIV DECIT TRADATOR DE OAMENII,ASTA SA TINETI MINTE MAI GAOZARE SI TAMBALAGIULE,,,,IAR EU NU AM PUPAT IN SULII CA VOI, |
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea |
#42053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnic2015-07-19 17:43#42050: < = SCOATERILE DIN CONTEXT NU TE SALVEAZA, DIN CONTRA TE ADANCESC MAI MULT IN MIZERIA CREATA. CAPSATORUL NEBUNIEI ISTERICATE ESTI POET PRECUM LASI SCRIS SI DOVEDIT RAMAI INFIPT IN TARUSII PE CARE DIN DEFECT LASI SCRIS ASA CUM LASI. ADUCI FANTASME SI FANTASMAGORII SI TOTAL CONFUZATE PRECUM ESTI DOVEDIT LIPSA CREIER SI BOLANGU NEBUNIEI DE O EXPUI. SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!! A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!
|
Musafir |
#42054 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnic2015-07-19 17:45O SA SCAPAM SI DE TINE CIRIPITORULE DE GHIOCA[MU...ISTUL OLTCHIMULUI]ATI PROMIT EU FOTA,DA SA TE FEREASCA D ZEU DE CE E MAI RAU IN SEPTEMBRIE...... |
Raducanu - poetul nepereche al petitiei |
#42055 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râ2015-07-19 17:46nu plange raducane, ramai in pana de idei. Cine mai scrie poezii? |
#42056 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnic2015-07-19 17:46#42051: - <= AI O CACIALMA VADITA SI CINE TI-A ARUNCAT-O TE-A LASAT ASA TAMP CUM ESTI IN VACARMUL VIETII PE CARE O AI. Embrion avorton si dezaxat mintal CLANTA IMPUTITA CLAMPANITOARE SPURCATA SI OTRAVITA CLANTOI CRA CRA CRA SCOASA DIN CONTEXT EXTAZIATA DE GRANDOPSIHOPATIAOLIGOFRENIZATAPARANOIDADEZAXATADEBILMINTALASCHIZOFRENOIDA AOOOOOOOOOOOOOOOLEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAOOOOOOOOOOOLEEEEEEOOO, CONFUZATUUUULEEEEEE SCOS DIN CONTEXT LIPSA CREIER...ETC., AI IN BOSTANUL TAU CATE PERSONAJE???????????? BOLNAVULE. CINE SI-A BATUT JOC DE TINE??? ITI SPUN...? DACA ITI SPUN IAR FACI BULBUCACELA SI NEVROZEE CRIZE SI DEMENTA CARE O LASI PE AICI. HAHAHAHAHAHAAHAAAAAAAAAA AOOOLLEEEEEEOOOO BAAAAA LEGATI-L ESTE TOTAL DOVEDIT SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????
UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????CREAN_TELE SALARII OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!! A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2012 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
|
Musafir |
#42057 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râ2015-07-19 17:48tu su ge în continuare ce trebuie, foutache. Ca nu mi-ai terminat felatia ce o incepusei. |
Musafir |
#42058 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râ2015-07-19 17:48SI INCA CEVA,SA NU CREZI TU CA TE APARA CINEVA IN OLTCHIM DUPA PLECAREA LUI MU..ISTUL DE PIPEREA CU BOSOROGUL DE TALPASANU,DA STAI LINISTIT CA VREMEA TRECE SI TI O TRAGIN AFARA OLTCHIMULUI,MAI VORBIM DIN SEPTEMBRIE. |
Musafir |
#42059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute l2015-07-19 17:52AI UITAT MAI CERNEVE SAU GHIOCA ,CA FELATIA ATI FACUT O IN GURA MAMICUTELOR VOASTRE[NISTE CU...RVE RETARDATE CA VOI]TIMP DE 2 ANI CIT ATOI FOST IMPARATII? |
Musafir |
#42060 Autoritatile judetene risca sa ingroape definitiv judetul.2015-07-19 17:53Autoritatile judetene risca sa ingroape definitiv judetul. http://www.impactreal.ro/2015071919916 Lipsa de solidaritate a autorităţilor judeţene riscă să îngroape definitiv judeţul Vâlcea, în cazul în care două mari societăţi vâlcene, respectiv Suc_ursala Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea şi SC Ciech Soda România SA (fosta Uzinele Sodice Govora), nu vor mai putea folosi materia primă exploatată în prezent pe teritoriul comunei Costeşti, în apropiere de Parcul Naţional Buila Vânturariţa. După schimbarea legislaţiei de mediu, Ministerul Mediului nu a mai sprijinit economia vâlceană, în sensul emiterii unei hotărâri de guvern care urma să ducă la modificarea limitelor parcului, sau, mai degrabă, să corecteze aceste limite, pentru a scoate în afara ariei naturale protejate o suprafaţă de 29 de hectare, necesară pentru a se putea continua activitatea minieră.
|
Musafir |
#42061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mu2015-07-19 17:56ASTA I POHTA CE AM POHTIT,EU PICASSO,SA V O TRAG LA CU...RUL GOL,V AM TRAS O MU...ISTILOR SI TRADATORILOR CERNVISTII,ACUM MI SE RUPE DE VOI. |
Musafir |
#42062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să s2015-07-19 18:06EU GHIOCA, MI AM PUS TIGLA PE CASA,DAR TU CE AI CISTIGAT? |
Musafir |
#42063 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA2015-07-19 18:19HOPA,BRAVO,TE FELICIT CA RECUNOSTI,EU IN SCHIMB SINT RESPECTAT DE OAMENII,PE CIND TU GHIOCA ESTI CHIAR UN TRADATOR SI UN IMPUTIT,CA TACTO CRA CRA,TAMBALAGIUL......IA INCEARCA SA VI SI TU PE PLATFORMA CA MINE SI SA STAI DE VORBA CU OAMENII. |
Un om normal |
#42064 Nebuni2015-07-19 18:30Cred ca va trebuie la toți care scrieți un lung concediu medical! Sunteti duși rău pe Șiret! |
Musafir |
#420652015-07-19 18:32Ce dracu aveți mă psihopatilor!? Sunteti ca violatorii ăia ,mai aveți un pic și gata!!!!! |
EU |
#420662015-07-19 18:42Cred ca va trebuie la toți care scrieți un lung concediu medical! Sunteti duși rău pe Șiret! Asa se pare... e nevoie de o pauza... |
#42067 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-19 19:05
| |
#42068 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-19 19:07UNDE SUNT BANII????Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821 5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro: Participatie RCS-RDS 1,509 Dobanzi Credite Banci 5,850 Furnizori interni si externi 21,574 Clienti in avans interni si externi 478 Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354 Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699 Bugetul de stat 7,334 Bugetul local 1,542 TOTAL DATORII 50,340 Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare pag 81 din 315 DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.
S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.
Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014
OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018H.G. 241/08.05.2013 DECIDE: Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ): CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite sa_lariatului, fiecaruia in functie de crean_tele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: Art.36, Art. 37 si Art.42,Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel: 1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii; 2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii; 3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii. REGULAMENTUL DE SA_LARIZARE: Art. 39 Al.2. Intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului. Ceea ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra: ".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii sa_lariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs sa_lariatului." Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013) SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 sa_lariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati: 1. 17.106 lei pentru o vechime intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii; Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE. (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013) UNDE SUNT BANII???? CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!! S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 6 salarii ; 12 salarii ; 18 salarii <= UNDE SUNT BANII???? UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM?????SUNTEM PRADUITI!!!!!! INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea Societate in insolventa,
|
#42069 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-19 19:10DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea: Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri
TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!! A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. | ||||||
#42070 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-19 19:16UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA OLTCHIM????? A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA. RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA ROMANIA!!!Crean_tele salarii in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine " Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:Art. 13 LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale #38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!Art. 149: Art. 158 Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi. LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicareSentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????
|
#42071 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-19 19:20DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATAlink Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n ultima zi cand a intrat in insolventa combinatul chimic trecuti http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.APortal > Tribunalul VÂLCEA > Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
si TOTI CREDITORII CU CREAN_TE....
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
raducanu zis clantoi |
#42072 Re: CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-19 19:45TOATA VIATA AM FIST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.
ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA.
EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI.
DAR MIE IMU PLACE, CA ASA SUNT EU , O IAU LA BU CI.
AM SI UN DEX, CE O FI ALA?
MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:
"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".
Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.
Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur. Ce ma buc ur!
Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.
O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.
O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.
Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin
Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi
NU MA SUPARATI, CA VA IAU CUCUL IN GURA SI MESTEC LA EL TOATA ZIUA.
Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.
PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.
CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA
|
puiu raducanu, poetul ratat |
#42073 raducanu poetul nepereche al petitiei2015-07-19 19:49TOATA VIATA AM FIST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.
EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI.
DAR MIE IMU PLACE, CA ASA SUNT EU , O IAU LA BU CI.
MI-A ZIS TATA - NEBUNUL: "ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE". Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.
Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur. Ce ma buc ur!
Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.
O sa iau banii la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.
Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi
NU MA SUPARATI, CA VA IAU CUCUL IN GURA SI MESTEC LA EL TOATA ZIUA. Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic. PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA
|
#42074 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea2015-07-19 19:51PRAPADITULE INCETEAZA CA ESTI PREA SCOS DIN CONTEXT SI INAPTUL VIETII PE CARE O DETII.
SI STOP MINCIUNII SI MINCINOSILOR!!!!!!!!!!!!
DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
|
puiu poetul zurbagiu |
#42075 DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - SA il ia pe clantoi2015-07-19 19:53TOATA VIATA AM FOST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.
EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI. DAR MIE IMI PLACE, CA ASA SUNT EU , O IAU LA BU CI.
MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:
"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".
Acum bag legi, dar nu stiu ce sunt alea.
Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, nu mai bag deștul in c ur.
Ce ma buc ur!
Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place.
O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.
Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi NU MA SUPARATI, CA VA IAU CUCUL IN GURA SI MESTEC LA EL TOATA ZIUA. Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.
PANA ATUNCI O SA UTI F UT REPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL.
CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE, TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA
|
|
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
Cerem oficial retragerea definitva a licenței de funcționare a postului de televiziune Antene 3 CNN
2927 Creat: 2024-11-27
Petitie către Curtea Constituțională a României Subiect: Menținerea în cursa prezidențială a domnului Călin Georgescu
2554 Creat: 2024-11-28
PEDAGOGII SOLIDARI
832 Creat: 2024-11-23
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
8035 Creat: 2024-10-08
Închiderea postului Antena 3
177 Creat: 2024-11-28
Suplimentare locuri rezidențiat Farmacie și Medicină Dentară 2024
2385 Creat: 2024-11-18
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
17496 Creat: 2023-10-23
Scădere prag minim de promovare a examenului de rezidențiat de la 60% la 59%
176 Creat: 2024-11-21
Majorarea indemnizațiilor de handicap – o necesitate imediată!
2716 Creat: 2024-01-29
Petiție privind atragerea la răspundere în conformitate cu legislația Republicii Moldova a persoanei cu pseudonimul de pe Tiktok ”Ahuevshîi”- în rusă, la moment- ”PERSONALITATEA”
86 Creat: 2024-11-23
Organizarea sesiunii speciale a examenului de rezidentiat in mai 2025
77 Creat: 2024-11-22
Petitia Anti Georgescu
75 Creat: 2024-11-26
Declarare nulitatii acordului cu Ucraina, neutralitate, pace
13269 Creat: 2024-07-22
Interzicem TIK TOK in Romania
287 Creat: 2023-03-17
Recunoașterea pașaportului ca echivalent juridic al cărții de identitate în România
53 Creat: 2024-11-25
Suplimentare locuri Medicina de Familie - Rezidentiat Medicină 2024
54 Creat: 2024-11-21
Refacerea referendumului pentru redefinirea familiei
179 Creat: 2024-11-15
Dreptate pentru Diana Iovanovici Șoșoacă
8773 Creat: 2024-10-07
Fluidizarea traficului în zona Baciu-Cluj-Napoca prin introducerea de autobuze școlare
460 Creat: 2024-10-18
STOP! Reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989
95 Creat: 2024-11-19