Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

musafir

2014-05-13 14:46

NOI NU MERGEM SA DENIGRAM PE NIMENI SI NU MERGEM DIN PARTEA VREUNUI PARTID POLITIC MERGEM SA NE ACHITE DREPTURILE NOASTRE CONFORM C C M ,LEAM DAT RAGAZ 1 AN DE ZILE ESTE MAI MULT DECIT SUFICIENT SA NE PLTEASCA DESPAGUBIRI PLUS DOBINZI ,ORCUM O SA LE FACEM CONFORM SESIZARI PE CARE AM FACUTO LA I T M SI O PLINGERE LA PARCHET

Musafir

2014-05-13 15:15

Pe ei, pe ei .......ca, ati vazut Persu ce gandire are si Cilea cu Cornoiu ne-au tratat mizerabil. Jignirile lor trebuie sa vina cu penalizari de intarziere, a tuturor datoriilor!!!!!!!!!!!!!!! Sa raspunda PENAL TOTI DEVALIZATORII TARII SI INDUSTRIEI,  MUNCA NOASTRA!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAVRELE DE LA PREFECTURA SI CONSILIUL JUDETEAN< HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU............

Musafir

#20728 Re: ETE NA,, ,,PIPICASSO TAMBALAGIILOR,,MINCATORI DE CACAT

2014-05-13 15:20

#20723: DE LA PICASSO,TRADATORILOR SI LASILOR - ETE NA,, ,,PIPICASSO TAMBALAGIILOR,,MINCATORI DE CACAT

Bai Fota, intr-o discutie particulara Dl. Ghioca mi-a spus ca tu esti cel mai prost personaj din povestea Pacala. A zis ca tu esti ursul din "ursul pacalit de vulpe" si a mai zis ca jocul care iti place tie cel mai mult e "popa prostul" pt. ca tu ai fi ala.

Nu am vrut sa ti-o spun pana acum ca mi-a fost tare rusine de tine. Cred ca ma doare si in cur de tine.

Oricum nu trebuie sa-ti fie rusine daca e asa pentru ca nu esti tu de vina. Sti tu cum e vorba, natura care nu prea a fost darnica cu tine. S-ai fie rusine.

PIPICACATU -RETARDU

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-13 15:27

ASTA I DE LA FOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

#20730 Re: Re: ETE NA,, ,,PIPICASSO TAMBALAGIILOR,,MINCATORI DE CACAT

2014-05-13 15:34

#20728: - Re: ETE NA,, ,,PIPICASSO TAMBALAGIILOR,,MINCATORI DE CACAT

GATA CERNEVE,ITI PREGATESC EU CORTUL,DAR IA L SI PE GAOAZA CU TINE,TE ROG PRIN DINTI,FUGITI CIT MAI AVETI TIMP,CA DE MINE FOTA NU SCAPATI,MATA NEA TALPASENEE[TRADATORULE],INTELESASESI CEVA DE LA FOTA?,,SA TE DUCI CU EI IN BULGARIA,SAU LA PENSIE,CA DE NU,TE VOI UMILI RAU DACA TE PRIND PRIN FATA PAVILIONULUI,SA STI CA AM RABDARE TRADATORULEEEE

Musafir

2014-05-13 15:35

Ce ar fi sa veniti maine si sa va aratati muschii si vocabularul in fata celor care VA FURA LOCURILE DE MUNCA SI BANII???????????

Musafir

#20732 Plăţile restante pentru disponibilizaţii de la Oltchim vor fi acordate după privatizare, susţine pre

2014-05-13 16:06

Plăţile restante pentru disponibilizaţii de la Oltchim vor fi acordate după privatizare, susţine prefectul

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/?p=7951#.U3Ia6CZrPKw.facebook

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/wp-content/uploads/2014/05/cornoiu1.jpg...

Prefectul de Vâlcea i-a informat pe disponibilizaţii de la Oltchim care au protestat din nou, marţi, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, că vor primi salariile compensatorii după privatizarea combinatului.

‘I-am ascultat pe oameni şi luni şi azi (marţi-n.r.). Guvernul nu are în buget prevăzute sumele pe care aceştia le doresc. Ştiu situaţia lor, dar numai conducerea actuală a combinatului poate să rezolve problema alături de ei. Salariile restante sunt la masa credală, deci implicit, după privatizarea combinatului, aceştia vor primi restanţele. Noi am informat guvernul despre problema lor, e o categorie socială cu probleme, mulţi dintre ei au muncit o viaţă într-o anumită specializare, au peste 45 de ani, deci devine dificilă reconversia lor’, a declarat marţi, pentru AGERPRES, prefectul Dumitru Cornoiu.

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu, spune că nu prin proteste se rezolvă această situaţie.

‘Mă duce cu gândul şi la faptul că aceste proteste în faţa Prefecturii şi a CJ nu sunt pur întâmplătoare în timpul campaniei electorale. Oricum, mulţi au interesul ca aceste două instituţii să fie, în această perioadă, denigrate. Oamenii şi-au primit drepturile prevăzute prin lege, urmând ca, după privatizare, să primească şi salariile compensatorii, pe care trebuie să le plătească Oltchimul, nu Guvernul, nu Prefectura’, a precizat Persu.

De la începutul anului, o parte din salariaţi disponibilizaţi în anul 2013 au pichetat în repetate rânduri sediul Prefecturii Vâlcea şi al Consiliului Judeţean, solicitând plăţile compensatorii promise în momentul disponibilizării.

Aceste plăţi ar urma să fie onorate în momentul privatizării combinatului vâlcean sumele fiind în prezent trecute la masa credală, Oltchim afându-se în insolvenţă din luna ianuarie 2013.

Oltchim a fost scos la privatizare de mai multe ori de la începutul anului, dar în lipsa investitorilor, acesta s-a amânat, ultimul termen anunţat oficial, fiind cel de 6 iunie. AGERPRES

Musafir

#20733 Re:

2014-05-13 16:16

#20731: -

Uite aici trebuie sa va adresati la  sediul Prefecturii Vâlcea şi al Consiliului Judeţean: prefectul Dumitru Cornoiu, ION CÎLEA (PREŞEDINTE), vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu!!!!!!!!!!

mn

2014-05-13 16:27

Domnule Prefect ai stat cumva de vorba cu noi disponibilizati luni nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ,alta minciuna sa-ti fie rusine ca esti in varsta o sa ne rugam sa-ti dea dumnezeu sanatate sa ne rezolvi problema ,ai promis ca nu ne minti dar luni nu ai stat cu noi de vorba ------deci ai mintit vrei sa mai avem incredere in institutia pe care o pastoresti cred ca maine pleci in delegatie
musafir

2014-05-13 16:29

CRED CA NU ESTI MAI DEPARTE DE CEILANTI

Musafir

2014-05-13 16:32

Prietenilor, fratilor, scroafa de Craciun a fost sacrificata, mielul taiat de Paste, acum astia s-au pus pe halit din drepturile si locurile noastre de munca si nu mai scapa din maini institutile statului si drepturile noastre legale. NE DISTRUG PENTRU CURU LOR SI FUNCTIILE LOR, ORI VA TREZITI, ORI CURAND O SA NE INVITE SA PLECAM DIN TARA sau mai rau..., la fel cum au invatat de la tatucul lor Ilici (Iliescu), au ordin sa ne joace cum vor ei si sa ne jegmaneasca imputiti astia de haite turbate, care sunt disperati de functii.

Sa cititi si voi mizerabilelor, caractere infecte, sa stiti ca nu suntem atat de prosti si inculti cum ne faceti. Voi sunteti scursurile tarii si blocati viata si viitorul nostru in acest judet. NU VRETI NIMIC, dar vreti functii. Dati drumul la privatizare, dati drumul la dezvoltarea judetului, aveti probleme de inundatii, alunecari de teren... DISTRUGETI JUDETUL....si voi cersiti din poarta in poarta voturi...........RUSINE ESCROCILOR.

Musafir

#20737 NENOROCIT MAI ESTI GHIOCA!

2014-05-13 16:47

#20712: FOSTI COLEGI -
#20714: achimescu -

#20715: ZEFI -
#20717: FOST COLEG STURZU -

Bai Ghioca, mare nenorocit mai esti! Cum iti permiti sa lansezi asemenea zvonuri si sa te ascunzi semnand ca fiind ceea ce nu esti: fosti colegi, Zefi, Achimescu, Sturzu. Si-n primul rand, numindu-te om ... ceea ce nu este cazul.
Chiar sa fie asa nu ai invatat de la mamicuta ta din Lapusata ca intotdeauna : "DESPRE MORTI ... NUMAI DE BINE"!
Cum te mai rabda bai pamantu si nu te inghite sa scapam de tine si de rahatul pe care-l imprastii in stanga si-n dreapta?
Bai Ghioca, mare nenorocit mai esti!

Musafir

#20738 Sondaj PSD 10 %

2014-05-13 16:59

PSD nu v-a lua nici 15 % in Valcea la europarlamentare ,ce sa mai zicem de alte alegri ,jafffffff au facut in judet .

Musafir

#20739 multumesc de mesajele de condoleante;inca sunt in viata pentru un zvonac de neam de manivela, Re:

2014-05-13 17:16

Musafir

#20740 Re: Re: Re: ETE NA,, ,,PIPICASSO TAMBALAGIILOR,,MINCATORI DE CACAT

2014-05-13 17:18

#20730: ASTA I DE LA FOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - Re: Re: ETE NA,, ,,PIPICASSO TAMBALAGIILOR,,MINCATORI DE CACAT

Sa sti ca nu sunt prieten cu Dl. Emi , dar il cred ca e lider de sindicat. Dar totusi atat de prost esti cum spune dl. Emi?

Adica tu esti Popa Prostu sau Tandala?

Sti cum iti mai zice domnul Emi? PIPICACATU-RETARDATU

HA ..HA...HA...HA

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-13 17:19

Musafir

#20742 Re:

2014-05-13 17:41

#20714: achimescu -

Multumesc pentru mesajele de condoleante lansate de catre un  neam de manivela, cica vicelider de sindicat, victorios, care nici nu cunoaste sa scrie corect.Ca sa fie linistit sunt inca in viata, abureala din calculatorul lui si al sefului sau, limbist de sindicat, care  nici nu cunosc pe unde mi-am desfasurat activitateain societate, caci prin  anul 2000 e.n., eram pensionar, nu am lucrat la aprovizionare.si nici nu am fost colaboratorul direct al lui NELU ACHIMESCU sau mai bine zis, in subordinea sa. Cat despre postarea sub numele de ACHIMESCU, ce sa le ceri unor analfabeti de sindicat, cu sau fara studii superioare si  care sunt platiti cu salarii babane sa doarma pe la locurile de munca.Pacat NELULE A., ca te-au vopsit si pe tine,niste lichele sindicale in postarea cu nr..20714 drept pentru care le urez  sanatate deplina si multe succesuri in tehnologia moderna de a dormi in timpul serviciului. Asa sa le ajute Dumnezeu !

Musafir

2014-05-13 17:44

BAI GHIOCA LASA-TE DE LANSAT ZVONURI
NU AI TU DREPTUL DE A STABILI SOARTA DISPONIBILIZATILOR
NU STII TU DACA PRIMESC SAU NU SALARIILE COMPENSATORII
AR FI MAI BINE SA RETURNEZI BANII IMPRUMUTATI DE LA FOSTI PRIETENI
NU CUMVA REGRETI CA NU ESTI SI TU DISPONIBILIZAT?
TU VEI FI DAT AFARA CAT MAI CURAND DE FARAON

Musafir

2014-05-13 18:24

Ala care a facut gluma asta idioata, cand i-o fi lui mai greu in viata sa-si aduca aminte de ce a facut el azi. Sa-ti fie pe masura nemernicule, duci in extrema asta a necazurilor. Baaaaaa, cosmarurile tale si toate nemerniciile sa te sece de viu. O sa vezi pe pielea ta dobitocule, e vorba aia " ce tie nu-ti place, altuia nu-i face " , poate te indrepti spre directia asta... Mai ai si denumire de om, ai intrecut orice animal la nivelul care ai dezinformat azi.

DUMNEZEU SA TE TREZEASCA  IN PACE !

Musafir

#20745 Plăţile restante pentru disponibilizaţii de la Oltchim vor fi acordate după privatizare, susţine pre

2014-05-13 18:26

cetatean

#20746 Tarziu

2014-05-13 18:37

Este foarte tarziu pentru ceea ce vreti sa faceti..a trecut 1 an si nu ati facut nimic!!!! Acum e la fel cum unui infractor ii pare rau de fapta sa...Acesta este nivelul romanilor ... MULTI SI PROSTI !

Musafir

#20747 Plăţile restante pentru disponibilizaţii de la Oltchim vor fi acordate după privatizare, susţine pre

2014-05-13 18:55

#20745: - Plăţile restante pentru disponibilizaţii de la Oltchim vor fi acordate după privatizare, susţine pre

ATENTIE DISPONIBILIZATI OLTCHIM ARPECHIM DE LA RM. VALCEA!
ATENTIE DISPONIBILIZATI OLTCHIM ARPECHIM DE LA PITESTI!

VENITI MAINE LA ORA 9 LA PREFECTURA VALCEA SI MERGETI MAINE LA PREFECTURA ARGES PENTRU A AFLA RASPUNSUL AUTORITATILOR CU PRIVIRE LA PLATA SALARIILOR COMPENSATORII!

AUTORITATILE TREBUIE SA INTELEAGA CA NOI NU SUNTEM IN CAMPANIE ELECTORALA. PENTRU NOI SUNT TOTI ... O APA SI-UN PAMANT!

NOI SUNTEM IN CAMPANIA NOASTRA ... CAMPANIE DUSA PENTRU RECUPERAREA DREPTURILOR NOASTRE SALARIALE.

DE CATE ORI IESIM SA NE CEREM DREPTURILE NI SE IMPUTA CATE CEVA: BA CA SPERIEM INVESTITORII, BA CA SPERIEM ALEGATORII.

SA NE DEA DREPTURILE NOASTRE SI-I LASAM IN PACEA LOR SI CU INVESTITORI SI CU ALEGATORI.

PE NOI NE SPERIE ZIUA DE MAINE!

OMUL CARE NU ESTE PATAT

#20749 lasati orgoliile

2014-05-13 19:17

Nu va mai amagiti caci nu va fi nici o privatizare,, Oltchim'' ,se va amana tot anul 2014 caci sunt alegeri europarlamentare respectiv prezidentiale iar in Ianuarie 2015 se va declara FALIMENTUL la Oltchim.
Nu va mai mintiti singuri,singura sansa este sa lasati luptele sindicale si sa va uniti sa fiti o forta aveti avantajul ca sunteti 2340 salariati.

Musafir

#20750 Foştii angajaţi ai Oltchim vor primi salariile compensatorii la Sfânu' Aşteaptă

2014-05-13 19:46

#20748: - Re: Plăţile restante pentru disponibilizaţii de la Oltchim vor fi acordate după privatizare, susţine

http://www.realitatea.net/fostii-angajati-ai-oltchim-vor-primi-salarii-compensatorii-la-sfantu-asteapta_1438857.html

Foştii angajaţi ai Oltchim vor primi salariile compensatorii la Sfântu' Aşteaptă

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201312/w728/greva_oltchim_33485900.j...

Angajaţii de la Oltchim sunt bătaia de joc a guvernanţilor.

După ce au fost târâţi într-o mascaradă de privatizare în episodul Dan Diaconescu, au urmat concedierile fără milă, iar acum Guvernul nu are prevăzut niciun buget pentru drepturile salariale care li se cuvin celor disponibilizaţi.

"Veţi primi banii după privatizare", li se promite acum foştilor angajaţi.