Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

#15926 Re: Astazi a mai fost doar o repriza ... meciul continua si luni 27.01.2014.

2014-01-23 21:16

TOTO

#15927 EXCELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-01-23 21:44

BRAVO D-LE,D-NA DE LA 15923,UNUL DINTRE CELE MAI BUNE COMENTARII DE PE ACEASTA PETITIE! Cita dreptate ai,ne-ai deschis mintile-O SA URMAM EXEMPLUL TAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#15928 Re: EXCELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-01-24 07:35

#15927: TOTO - EXCELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pai hai atunci d le sau domnilor sa va descretez mintile;avem in OLTCHIM 2 boschetari,unul mare[cernev]si unul mai  mic[e adevarat maimutoiul de ghioca],dar boschetarul nerusinat numit cernev a ajuns atit de nesimtit sa mai aiba tupeul sa iasa ieri 23 ian pe VL1 SI SA MINTA CHIAR ORDINAR,CUM CA A EL CU ADMINISTRATORUL JUDICIAR A FACUT SI A DRES[MINCIUNI]SI CUM  A VORBIT EL CU CONSORTIUL CHINEZ[IARASI MINCIUNI CERNEV],OARE CIT CREZI BOSCHETARULE CA MAI MERGE CU MINCIUNA,CA OAMENI NE AM SATURAT,DE ACEEA NU PREA MAI AI SINDICAT CERNEV,DAR SA TINE TI MINTE CA ORICE URCUS ARE SI COBORAS,ASA CA CERNEV SI GAOCEL ATI BAGA CUTITUL IN RANILE OAMENILOR MAI ADINC,MULTA SCIRBA PUTETI SA NE PROVOCATI LINGAII LUI VOZGANIAN,ZAREMBA SI VOICULESCU,SE STIE   MIIIIRS DA MIIRS,BOSCHETARILOR DE OLTCHIM ,eu sint PICASSO

Musafir

#15929 Re: Re: EXCELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-01-24 10:13

#15928: - Re: EXCELENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si mai uitate cernev si tu la acest EROU NATIONAL ADRIAN IOVAN cum a incercat sa salveze niste oameni,BOSCHETARULEEE,uitate tradatorule,mincinosulee si lingaule de funduri slinoase[le stii],cum neai salvat tu cu tot ce am mai spus,se stiee ce ai mintit,denigrat,matrasit si amenintat,uitate ca tu trebuia sa te fi luat DUMNEZEU boschetarulee,,,,miiirs in BULGARIA,miiirs,se stie FOTA scirbooo

Musafir

#15930 Re:

2014-01-24 10:21

#15917: -

si da ma cernevistilor ati venit voi nenorocitilor si neat i   dat exemplul cel mai bun,boschetarilor,,miiirs

Musafir

2014-01-24 11:07

poate ne lumineaza si pe noi cei de la sindicatul unirea ce nu-i convine domnului lider Dumitru la contractul colectiv de munca al oltchimului de vrea sa schimbe mai multe aliniate din el
SERBAN DANIEL

#15932 Raspuns la musafir

2014-01-24 11:52

Bai Musafir bou ce esti sa sti ca eu scriu aceste rinduri.
Daca vrei sa sti mama m-a incurajat sa plec dintre jigodii.
Te stiu bine cine esti.
Dupa ce se termina anul de somaj eu si cu domnul Tudoran adica Todoran si doamna Todoran pe care ii sti si tu foarte foarte bine(ai fost si la ei in casa ai mincat si ai baut),o sa ne angajam fara nici o problema si o sa aveti o mare surpriza (daca mai sunteti pina atunci).
Ai pupat si vechea conducere si actuala sti tu unde,dar nu mai ai mult nici tu.
Eu am plecat ca am vrut,tu o sa fi dat afara, oricum esti o javra.
Nu te mai lega de mama ca o sa ma leg si eu de mamicuta ta.

Musafir

2014-01-24 12:07

Astia sant ce au mai ramas(o parte, se stiu ei bine profitori si oportunisti)nu-i mai bagati in seama pe prosti nu merita se vor duce in anonimat.

Musafir

2014-01-24 12:07

Prostu nu e prost destul pana nu se baga in seama

Musafir

#15935 OLTCHIM ... OAIA NEAGRA A GUVERNULUI ROMANIEI !!!

2014-01-24 12:56

Ministrul Economiei s-a întâlnit cu sindicatele din minerit.

Pe când o întâlnire cu cei de la Oltchim și Arpechim, domnule ministru?
Pe când o întâlnire cu DISPONIBILIZATII de la Oltchim și Arpechim, domnule ministru?

http://agpress.ro/component/content/article/18-dezvaluiri/3457-ministrul-economiei-s-a-intalnit-cu-sindicatele-din-minerit

Ministrul Economiei s-a întâlnit cu sindicatele din minerit

Creat: Joi, 23 Ianuarie 2014 16:09 Publicat: Joi, 23 Ianuarie 2014 16:09

Pe când o întâlnire cu cei de la Oltchim și Arpechim, domnule ministru?

Ministrul Economiei, Andrei Dominic Gerea, s-a intalnit saptamana aceasta cu o delegaţie a liderilor de sindicat din unele companii cu activitate în domeniul resurselor minerale, condusă de Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie.

La discuţii au participat Lucian Ţăran, preşedintele sindicatului Cuprumin Abrud, Ilie Scarlat, preşedintele sindicatului Carbonifera Ploieşti şi Mugurel Huţuleac, preşedintele sindicatului Companiei Naţionale a Uraniului. Au fost prezenţi Dian Popescu, senator precum şi Sorin Găman, director general în cadrul Ministerului Economiei.

Pe parcursul discuţiilor, reprezentanţii sindicatelor au prezentat unele dintre dificultăţile cu care se confruntă sectorul resurselor minerale, referindu-se la probleme legate de producţie şi valorificare produselor, chestiuni juridice şi de patrimoniu, financiare şi de personal.

Ministrul Economiei i-a asigurat pe cei prezenţi la discuţie de totala sa deschidere pentru colaborare, pentru un dialog periodic eficient cu toţi factorii implicaţi în rezolvarea problemelor cu care se confruntă acest sector de activitate.

Musafir

#15936 Re: PT 15898

2014-01-24 13:31

un curios

#15937 ptr dumitru

2014-01-24 13:31

ce modificari la ccm vrea sa faca dumitru ?

Musafir

#15938 ONOAREA ADMINISTRATORILOR SI DIRECTORILOR OLTCHIM: UNA PROMITEM, SCRIEM SI SEMNAM SI ... ALTA FUMAM!

2014-01-24 13:58

#15924: - Astazi a mai fost doar o repriza ... meciul continua si luni 27.01.2014.

ASA ZISUL "PROTOCOL", SEMNAT SI PARAFAT DE CATRE DISPONIBILIZATII PREZENTI JOI 23.01.2014 LA OLTCHIM SI MANAGEMENTUL OLTCHIM (FLORIAN-MARIN MATEITA - REPREZENTANT ROMINSOLV, BOGDAN STANESCU - ADMINISTRATOR SPECIAL, MARIUS PIRVU - DIRECTOR GENERAL, MIHAIL TALPASANU - DIRECTOR GENERAL ADJ., ALIN SMEU - DIRECTOR ECONOMIC)  ESTE NUL?

MANAGEMENTUL OLTCHIM (FLORIAN-MARIN MATEITA - REPREZENTANT ROMINSOLV, BOGDAN STANESCU - ADMINISTRATOR SPECIAL, MARIUS PIRVU - DIRECTOR GENERAL, MIHAIL TALPASANU - DIRECTOR GENERAL ADJ., ALIN SMEU - DIRECTOR ECONOMIC) ESTE LIPSIT DE ONOARE?

http://www.valcea1.ro/restantele-in-februarie/

http://www.valcea1.ro/wp-content/uploads/2014/01/DIRECTOR-86x78.jpg...

Directorul general al Combinatului Chimic Oltchim, Marian Parvu, sustine ca plata restantelor privind concediile de odihna se va face incepand de luna viitoare, suma alocata pentru februarie fiind de 240.000 lei.
Aceasta suma se va repartiza unui anumit numar de fosti salariati, in functie de modul in care au fost programati in concediul de odihna in 2013.
Plata restantelor va continua in lunile urmatoare, sustine directorul general al Combinatului.

Marian Parvu spera ca Adunarea Generala a Creditorilor sa accepte solicitarea facuta de investitori ca termenul de depunere a ofertelor angajante pentru cumpararea Combinatului, care ar trebui sa expire la 31 ianuarie, sa fie prelungit pana la 28 martie.

CLEGUL TAU

#15939 pt 15928

2014-01-24 14:48

CIURLICA LASA CU DENIGRATU SI CU PUSU INTREBARILOR SI TOT TU HOP SI RASPUNZI CA NE-AM PRINS TOTI
DEGEABA TE TOT CACI PE TINE CA LUMEA SA OBISNUIT CU CARACTERUL SI MIROSU TAU SPECIFIC DE LICHIA
CIT TE VA PUNE PE TINE SA AI ACEST COMPORTAMENT MENTORI TAI:DICULOIU ,IVANESCU ,DUMITRASCU ,ILINESCU SI MULTI DE TEAPA VOASTRA REZULTATELE VOASTRE SINT """"""ZERO""""""
SINDICATUL VICTORIA A LUAT FINTA DIN NEMULTUMIREA ANGAJATILOR CARE AU FOST BATJOCORITI DE DICULOIU VOSTRU SI SLEACTA LUI ECHIPA DIN CARE SI TU FACI PARTE
IN SVO SA RAMINA ANGAJATI CU CARACTER SI NU PROFITORI CA TRASCA , ILINESCU ,GIORNOIU..CARE AU DISPARUT DINTRE NOI FARA REGRETE
TE INTREB EU CIURLICA: DE CE PLEACA OAMENI DE LA DICULOIU LA GREU?
DE CE SE CEARTA UN FIECARE ZI LIDERI LUI DICULOIU SI AI CER DEMISIA LUI?
DE CE NU MAI ARE REPREZENTATIVITATE DICULOIU? ....MAI ARE NOROC CU INTELECTUALI DIN PAVILION...CITEVA SUTE CA OAMENI DIN PRODUCTIE AU PLECAT DE LINGA UN MIZERABIL CARE PINA MAI IERI AI AMENINTA CA AI DA AFARA
FI CU CREDINTA LUI DUMNEZEU...CU CIT TE PLATESTE SA DENIGREZI OAMENI CARE NU AU NICI O VINA DE SITUATIA IN CARE E OLTCHIM ACUM SI IMPLICIT NOI?

Musafir

2014-01-24 15:06

serbane tu nu ai deloc cunostinte de rk-urile alea facute la cisternele cf ,fara a fi necesare ,facute doar pe hirti dupa care le casati?
stai cuminte daca ai pus mina pe creitari si taci ca pina la sapte ani se dezgroapa si mortul.
avem documente ,cu nr de vagon ,cu norme cu tot si daca va faceti ai dracu le ducem unde trebuie.
nu te mai da in sus ca tu ai plecat santajat de umflat

Musafir

#15941 Re: Re: PT 15898

2014-01-24 15:14

#15936: - Re: PT 15898

MAI GAOCELULE[BOSCHETARULE]AI VAZUT CE SPUNE MUSAFIRUL 15938,,DUTE DUPA STI TU,,,,,,CATELUSULE

Musafir

#15942 Re: pt 15928

2014-01-24 15:19

#15939: CLEGUL TAU - pt 15928

NU MAI MINCA RAHAT[DA POTI SA MANINCI CA NU E 1000 DE LEI KG]SI UITATE N GRADINA TA CU VREO 25 DE TAMBALAGI,MAJORITATEA DIN PROPEN,CA EL3 A CAM DISPARUT DE LA VOI BOSCHETARULEE

Musafir

#15943 Re:

2014-01-24 15:21

Esti varza.

Nu sti nimic de cisterne.Poate le faceai tu.Habar nu ai sa citesti un numar de vagon.

Ai morti de dezgropat ca sa ............

Musafir

2014-01-24 15:22

mutativa toti la DUMITRU srl ca luati de doua ari ordonanta plus ce atarna din fata.domnul dumittu vrea sa faca el angajarile si numirea pe post fara concurs cum a fost invatat el..... mai mult cred ca vrea sa ne lase si fara alte drepturi obtinute de DICULOIU gen drept salaririi compensatoriii etc......

Musafir

#15945 Re: Raspuns la musafir

2014-01-24 15:24

#15932: SERBAN DANIEL - Raspuns la musafir

.......,o sa ne angajam fara nici o problema si o sa aveti o mare surpriza (daca mai sunteti pina atunci).

stim, surpiza este revenirea dlui Roibu pe mana rusilor si, ca sa vezi ce chestie, o sa se razbune pe cei ce au avut alta parere fata de parerile dumnealui, si o sa va angajeze inapoi - sa de Domnu' sa fie bine pentru toata lumea!

Ai pupat si vechea conducere si actuala sti tu unde,dar nu mai ai mult nici tu.

cu pupaturile v-ati indeletnicit mai multi - amenintarile astea insa deja devin enervante - o sa vina dl Roibu si o sa le arate el tuturor? o sa ii dea afara pe cei ce l-au contrazis?

Eu am plecat ca am vrut,tu o sa fi dat afara, oricum esti o javra.

Cred ca mai bine ramaneai; dar explica-ne si noua, de ce va fi dat afara omul asta de care vorbesti?

Musafir

2014-01-24 15:25

cand il trimiteti la pensie pe DUMITRU ARPECHIMISTILOR ?

Musafir

2014-01-24 15:26

Când va împlini 100 de ani.
pensionarul

#15948 pentru domnul DUMITRU srl pitesti

2014-01-24 15:30

DE CE LA 100 DE ANI ? NU ETE ALTUL MAI BUN CA EL IN TOT PERSONALUL DIN OLTCHIM ?

Musafir

#15949 IA VEZI ... INCEP SA TREMUR! CE ZICI? SUNA-MA "SLEACTA DE LICHIALE"?

2014-01-24 15:33

#15942: - Re: pt 15928

UN ANALFABET !!!

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/580836_471334666225107_11...

Emil ghioca

#738 Drept la replica

2013-02-01 00:50
Am muncit cu sudoare sa ajung unde sunt. Toata lumea se leaga de mine. Faceti si voi ca mine si o sa vedeti ca vine si rasplata. Nu cred ca 2300 lei e un salariu care sa sperie pe cineva fata de salariile care sunt in tara. Va e frica ca sunteti controlati? Invatati sa fiti corecti. La munca si gura mica. De patru luni primiti salariu fara sa faceti nimic. Nu mai faceti scandal la directori sa ma schimbe ca nu ma schimba.
Am mina libera sa va prind pe toti.
====================================================================================
Ghioca Emil

#1319 Raspuns la nesimtirile scrise

2013-02-23 13:02

Oare de ce suntem denigrati pe email? Pentru ca avem dreptate.

Pentru a primi raspunsurile corecte si reale sunati-ma pe mine Ghioca: 0753986662 sau domnul Cernev 0758710722.

Musafir

#15950 pentru domnul DUMITRU srl pitesti

2014-01-24 15:41

domnule lider de sindicat DUMITRU va rugam sa faceti publice toate modificarile din ccm pe care maria dumneavoastra vrea sa le faca ,pentru a evita toate acuzele care vi se aduc.Nu este normal ca noi sa fim informati de catre dumneavoastra si eventual sa ne spunem oful ?