Impotriva fracturării hidraulice a gazelor de șist în ROMÂNIA

Musafir

2013-12-29 08:48

Constiinta de tara si neam ne invata faptul ca dupa noi vor veni urmasi care vor trai aici. A nu te gandi la cei ce vor sosi dupa tine este adevarat monstruos, ingrozitor. Totodata, printre noi sunt si vanzatori, urmasi ai lui Iuda. Sa ne rugam pentru ei, dar sa nu le permitem sa distruga tara si neamul Romanesc.
Multumesc
corneliu

#1552 in timp ce

2013-12-29 17:33

http://www.ecotoporadea.ro/images/pdf/metoda-fracturarii-hidraulice-o-metoda-pe-care-nu-as-oferi-o-nici-la-nazisti.pdf

uitati cititi si aflati adevarul

in timp ce noi strangem semnaturi ca si oile, altii deja ne distrug mediul
motivul justificat
au autorizatii de construire, si respecta legea
lege data de...............TICALOSII ROMANIEI
ei distrug totul si noi vom muri pe capete de foame
care este oare pretul ....................TRADARII SI VANZARII NOASTRE
TICALOSII........................ vor avea tuburi de oxigen si garantia ca familiile lor vor supravietui?

sa nu uitam

se vrea depopularea planetei
cum?
simplu
se otraveste totul
totul
si vom deveni dependenti de mancarea stocata de ei, de fabricile de apa ce nu va fi apa
popor beat

TREZIREA

corneliu

#1553 fratilor, indiferent de limba pe care o vorbiti

2013-12-29 17:46

cu totii suntem fiii acestei lumi
insa unii, slujitori ai intunericului, perpetueaza raul de mii de ani
scopul lor?................monopol si control
au creat banul
au schimbat ordinea mondiala
sclavagism = capitalism = comunism = crima = sclavagism modern = sclavagism

societatea e bazata pe caste si privilegii
societate de tip piramidal

ei se identifica cu varful piramidei

anti-hristi
anti JESHUA (IISUS)

sau mai simplu spus
cei ce nu iubesc oamenii = slujitorii intunericului

faptele lor vorbesc pentru ei = actiunile lor vorbesc pentru ei

si diavolul stie ca timpul se apropie, si paradoxal ce face?............lucreaza mai cu spor

voi auzi de la unii dintre voi..............ca sunt "nebun"
ok fratilor...........mai bine un nebun ce vede,
decat .................orbi si somnorosi
insa................sa nu spuneti........ca nu a-ti fost avertizati

nu vedeti?
de 24 de ani se mimeaza, democratia, insa pe zi ce trece primim pumni si palme
de 24 de ani se tot promite in luna si in stele
de 24 de ani voi visati si va uitati la tembelizor, unde orice tarfa masculina sau feminina ne invata cum sa traim
de 24 ani vi se aduc "jucarii" noi ca sa deveniti si mai dependenti
uitati-va in casa voastra
totul depinde de electricitate?

daca maine nu va fi curent electric timp de 3 ani? ce credeti ca veti realiza?
o sa vindeti ce?. pentru o bucata de paine
plasma, masina, telefonul cu android?
eu cred ca o sa va vindeti...............pe voi

Musafir

2013-12-30 23:09

este un interes national si obligatia autoritatilor este sa informeze populatia de riscurile care sunt.

Musafir

2013-12-31 00:57

Romania este un stat ce face parte din Comunitatea Europeana , a sosit timpul ca Romania sa fie un stat al acestei comunitati nu numai sa faca parte , cetatenii romani trebuiesc respectati si protejati de acest stat . Exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica nu face altceva decat sa aduca suferinta familiilor din Romania , acest tip de exploatare pune in pericol viata si sanatatea locuitorilor zonelor unde aceste fracturari vin facute atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Din aceste considerente eu , cetatean al Romaniei spun NU exploatarilor gazelor de sist prin fracturare hidraulica , eu cetatean al Romaniei spun NU imbolnavirii voite a unei populatii nevinovate .

Musafir

2013-12-31 21:57

Eu sunt de parere ca este un genocid asupra poporului roman prin acceptarea guvernului de incepere a exploatarii gazelor de sist la noi in tara, dar acest genocid este si la nivelul mondial daca privim ca mai multe tari au aceeasi soarta ca a noastra in aceasta problema(tari cu probleme economice). Ca sa putem face ceva concret cat mai repede trebuie sa ne organizam foarte bine si sa informam pe toti cetatenii tarii ca sa fie solitari in aceasta problema nationala. Este clar ca la nivelul guvernului roman sunt oameni care fac jocul marilor corporatii straine pentru asi mentine functiile potlitice. Ei ne-au vandut dar eu cred ca putem sa le aratam adevarata noastra forta daca suntem uniti in idealuri si sa-i oprim la timp pana nu vand tara pe bucati si altor corporatii (americane) si astfel sa ne oblige sa murim aici din cauza bolilor pe care le vor produce aceste dezastre ecologice sau sa ne obige sa parasim tara. Trebuie neaparat sa ne organizam daca vrem neaparat sa castigam acest razboi ca pe mainile criminale ale guvernantilor nu ne putem bizui!

Musafir

2013-12-31 22:46

Corneliu(mesajele 1552,1553) eu am scris mesajul 1556 si sunt de acord cu tine in tot ce spui insa poporul roman este manipulat prin televiziune, care la randul ei este controlata de oameni din politica si de marile corporatii iar adevarul este distorsionat s-au chiar nici nu este prezentat, preferand in schimb sa ni se prezinte probleme minore care sa ne dezbine (de sexualitate, de etnie ,de religie,de moda, chiar despre sport etc.) iar acum cand avem nevoie sa ne uneasca ceva (ACESTE probleme foarte importante ca cea a expoloatarii gazelor de sist sau cea a exploatarii cu cianuri de la Rosiei Montana, proiecte ce ne vor ruina viitorul ca tara dar si din punct de vedere economic, tinand cont ca economia noastra dar si viata taranilor este inca legata in mare parte de agricultura) va fi foarte greu dar nu imposibil insa va trebui sa ne organizam pe mai multe planuri foarte bine deoarece numeric avem un avantaj foarte mare. Din pacate majoritatea oamenilor din popor sunt dependenti de slujbele slab platite pe care le au si le este frica sa nu le piarda si astfel statul ne controleaza foarte strans din punctul acesta de vedere, iar din aceasta cauza ei nu pot participa la proteste. Ca romani adevarati trebuie sa gasim solutii acestor probleme chiar daca ne vor costa bani si timp pierdut iar daca vom da un exemplu vom trezi spiritul national in mai multi romani. Doamne ajuta sa devenim o putere!

Musafir

2014-01-03 15:42

CHEVRON - CORRUPT,DANGEROUS, DEADLY, POISONING UND WITHOUT MERCY AMERICAN COMPANY!! GUYS, GO HOME, ROMANIA IS NOT TANZANIA AND IS NOT FOR SALE!
Seba

2014-01-04 13:59

Film despre extraordinara poveste a vietii parintelui Indiei, Mahatma Gandhi

Aceasta este extraordinara poveste a vietii parintelui Indiei, Mahatma Gandhi, omul care, pasnic, fara lupta si uneori prin greva foamei, a reusit sa aduca independenta Indiei, eliberand-o de sub tirania Imperiului Britanic. Este extraordinara filosofia de viata si de actiune non-violenta a acestuia, pe care va invit sa o urmariti in acest film:

Partea I:
http://www.trilulilu.ro/sapnaa/e1653a274e93e3
Partea a II-a:
http://www.trilulilu.ro/sapnaa/d57ae34e6c873f
...

Musafir

2014-01-05 16:16

Romania nu are nevoie de exploatare a gazelor de sist.Toate Corporatiile au gasit cei mai corupti politicieni in acesta tara. Acestia trebuie judecati in regim de urgenta.

Musafir

2014-01-05 19:11

Numai poporul roman hotaraste ce face cu rezervele subsolului.

Musafir

2014-01-06 02:48

cei curajosi vor castiga.

Musafir

2014-01-06 04:44

cred ca ar trebui sa fim mai organizati.

Musafir

2014-01-06 11:34

STOP Chevrom

Musafir

2014-01-06 12:41

Dumnezeu sa-i ajute pe conducatorii nostrii sa vrea binele acestui amarat de popor roman! Si daca nu vor, atunci o sa-i ajutam sa ne vada, sa ne auda, ca multa suparare am strans in suflet si nu vor mai putea sa ne sfideze la nesfarsit!

Musafir

2014-01-06 21:28

Dorit sa traim in armories cu natura,nu sa o distrugem.Oamenii trebuie sa cunoasca adevarul si sa se faca un referendum pe ace asta tema.

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-07 05:01

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-07 05:03

Musafir

2014-01-07 08:43

Romania trebuie sa se sustina din agricultura, asta trebuie sa intelegem cu totii - aveti grija de pamanturile si padurile voastre, mergeti la tara, cumparati de la tarani, vorbiti despre asta cu prietenii si familia.
NU vrem o colonie exploatata de interese mafiote care sa ne secatuiasca toate resursele naturale in folos strict mafiot.

Musafir

2014-01-07 09:39

nu doresc sa mi fie poluata tara .este de bun simt sa nu doresc aceasta metoda sa fie folosita la mine in tara si de ce nu pe tot cuprinsul planetei pe care stau deoarece . SURPRIZA NU SUNT IMPOTRIVA UNUI GUVERN GLOBAL DAR FARA GMO , CHIPURI IMPLANTATE IN OAMENI SI TOT FELUL DE DIPOZITI CARE NU FAC DECAT SA NE RESTRANGA LIBERATTEA .

Musafir

2014-01-07 13:48

Se distruge o tara pentru interesul unor companii straine. Este inadmisibil si trebuie contactate ambasadele acestora pentru a pune capat acestui jaf nerusinat.

Musafir

2014-01-07 17:29

. magnatii lumii ... ai petrolului, gazelor de sist, ai industriei alimentare, ai industriei chimice, etc etc. au distrus lumea ... zeci de mii de specii de animale de pe uscat, aer si apa ... doamne pina unde vrei sa duci aceasta lume cu adrmenea creaturi cutremuratoare? ... de ce dai doamne atita putere in miinile atitotr de putini oameni?

Musafir

2014-01-08 14:33

Categoric NU fracturarii hidraulice!

Musafir

2014-01-08 14:41

Acolo m-am nascut in judetul Vaslui ,deja si in satul unde traiesc parintii mei au sapat in comGagesti,localitatea Popeni cei de la CHEVRON -SPUN NU -EXPLOATARII GAZELOR DE SIST-NU VREAU SA OTRAVEASCA APELE TERESTRE SI SUBTERANE -RAUL ELAN SE VARSA IN RAUL PRUT -PRUTUL IN DUNARE -DUNAREA IN MAREA NEAGRA -vor distruge iremediabil Flora si FAUNA Moldovei !

Musafir

2014-01-09 09:51

Apa, aerul si pamantul curat sunt cele mai mari bogatii ale Romaniei, si daca nu le protejam astazi vom regreta maine.