NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU!desfiintarii Grup Scolar Posta si Telecomunicatii Timisoara

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-01-11 20:33

Musafir

2012-01-11 20:37

Purtatorul nostru de cuvant este doamna Udrescu . deoarece noi elevii o consideram cea mai apropiata de noi ! Drept pentru care o sustinem pe doamna UDRESCU ! Si conducerea sa profite de ultimele zile fara elevi in scoala !!! ( 4 elevi dintr-o clasa de a xa )

Musafir

2012-01-11 20:38

Este un liceu bun, intodeauna a fost mai bine cotat fata de CFR, sa-si duca mai departe traditia de sine, sa fie mai presus de conjuncturile momentului... care se pare ca il coboara ca si prestigiu.

Musafir

2012-01-11 20:48

#77: -

Conducerea sa mai profite de ultimele zile fara elevi in scoala !Bine zis ! Nu mai e mult ....

o mana de elevi din a XI-a

2012-01-11 20:48

Musafir

#81 Re: Re: ce ma bucur

2012-01-11 20:59

Musafir

2012-01-11 21:15

E tara tuturor si a nimanui, fiecare face ce vrea si nu face nimic in folosul copiilor ci doar in interesul personal.Mie rusine ca traiesc in aceasta tara care a avut un invatamant de calitate si de invidiat de tot ocidentul,iar in acest moment suntem analfabetii Europei.De ce sa nu distrugem si imaginea unui liceu de prestigiu si asta doar de dragul de a distruge sau pentru interesele personale ale unora.Oare de ce nu pleaca incopetentii si sa lase loc celor care vor sa faca din invatamantul romanesc ceea ce a fost odata??? Ma intreb si eu ca un om care traieste in aceasa biata tara care e cotropita nu de dusmani ci doar de HOTI NATIUNII care sunt cei mai periculosi dusmani.SA LE FIE RUSINE CELOR CARE HOTARASC LA UN PAHAR SI CU USILE INCHISE SOARTA UNUI LICEU DE PRESTIGIU DOAR PENTRU A NU SE AFLA MULTELE NEREGULI.

Musafir

#83 Re:

2012-01-11 21:19

#57: Viola23 -

Tu spuneai ca Traim si Romania si asta ne ocupa tot timpul , iar eu spun ca Traim in Romania si asta nu mai e de mult o scuza !

Hei, voi mai tineti minte cand e alarma de incendiu(simulare) si toata straduta din fata scolii e plina de elevi , haideti ca in fiecare zi 10 minute de la 8 la 8:10 sa sa stam in strada si sa strigam, sa protestam pentru ca noi vrem sa ramanem in liceul nostru. Pentru care apropo am completat o foaie de admitere ( in clasa a 8-a) in care spuneam ca vreau sa port roba de absolvent in fata cladirii Postelor ci nu stiu eu unde la CFR.

Vreau ca acest liceu sa ramana acolo unde este!

Da asta e parerea mea si voi lupta pentru ea. Doamna Udrescu, aveti un aliat .

Botezatu Dorin cls a XI-a D Posta si Telecomunicatii ( inca Posta si Telecomunicatii)

PS : Da , m-am semnat cu nume si prenume .

mirciulica
Musafir

2012-01-11 21:19

Ar fi in regula incercarea de a salva Grupul Scolar CFR prin comasarea cu Grupul Scolar de Telecomunicatii prin absorbtia celui mai slab de catre cel mai bun, in niciun caz invers !!! Sediul entitatii nou create este o discutie ulterioara .

Musafir

2012-01-11 21:45

E un liceu bunicel care nu are de ce sa fie desfiintat sau comasat cu un alt liceu, mai ales ca celalalt liceu e mult mai slab

Musafir

2012-01-11 22:15

Fiecare scoala care dispare reprezinta un pas inapoi pentru noi ,ca natiune !!!

Musafir

2012-01-11 22:22

sunt o fosta eleva a acesteui liceu de traditie in timisoara si in acelasi timp diriginta mea a fost d-na udrescu careaia ii multumesc pt cei patru ani in care am fost eleva dansei. sunt mandra ca am terminat acest liceu si de aceea nu sunt e acord cu desfiintarea lui

Musafir

2012-01-11 22:26

HUZOIU ELECTROCUTATA crede ca noi suntem marionete ? Si ce daca suntem copii , asta nu inseamna = PROSTI . Te inseli CUCOANA
De

2012-01-11 22:38

As putea sa imi scriu si eu numele ca si Botezatu , dar am cateva retineri .....

Deoarece , in fata nu ii pot spune doamnei Huzoiu , macar pe forum .

La orele de ISOTIRE cand ne vorbea de OMENIE si RESPECT se referea doar ca noi sa respectam aceste principii funadmentale .. cum le zicea ea ..?!

Deh .. un elev din XI -A

N U P L E C A M !!!

2012-01-11 22:57

Musafir

2012-01-12 00:01

NU !

Musafir

#92 Re:

2012-01-12 00:10

#6: Anonim -

Cum sa nu ai unde sa te angajezi? Pai numai romtelecom si alcatel exista? Tu ai terminat liceul ala ca sa stii ce se invata acolo? Iti zic eu, dupa aia poti linistit sa urmezi o politehnica si sa te angajezi oriunde vrei. Nu neaparat doar la privat!

Musafir

2012-01-12 01:25

Sunt un absolvent al acestui liceu, promotia 2001, clasa a XII-a C, si ma leaga numai amintiri frumoase de toti anii de atunci, de la profesori, ore si pana la colegi. Atunci mi-am format multe deprinderi sanatoase, si oriunde am ajuns, m-am putut mandri cu liceul unde am studiat.

Musafir

2012-01-12 01:35

Cred ca acest liceu merita sa existe in continuare,datorita faptului ca dealungul anilor sa mentinut mai tot timpul acolo sus si a produs generatii intregi de absolventi de valoare.(U n fost elev)

Musafir

2012-01-12 03:43

E regretabil si in acelasi timp REVOLTATOR ce se intampla! Aici interesele personale le intrec pe cele profesionale "Doamna" Directoare! Si intrebarea mea e: Cum sa absoarba un liceu de nota 5 un liceu de nota 8????? si: De ce sa nu absoarba un liceu de nota 8 unul de nota 5? ...In ambele cazuri scenariul care ar fi: Un sot Director si o sotie Director adjunct? Rusine sa va fie!!!
George

#96 Re: Re:

2012-01-12 04:16

#83: - Re:

Fiti uniti! Nimeni nu o sa poata sa va controleze, ameninte sau manipuleze atata timp cat sunteti uniti! Noi fostii elevi de la Liceul de Posta si Telecomunicatii va sustinem si o sa iesim cu voi in strada in cazul in care este nevoie!

.

Valentina Udrescu

#97 multumiri pentru sustinere

2012-01-12 05:37

Va multumesc tuturor pentru sprijin, incurajari si amintirile frumoase.

Nu vreau sa reamintesc cuvintele intelepte ale Regelui Ferdinand I ca, nu zidurile fac o scoala ci spiritul ei.

Voi sunteti spiritul acestei scoli, care daca prea multe nu v-a dat, macar v-a spus sa credeti in solidaritate, omenie, onestitate, adevar pentru ca ... pentru ca acestea exista in oamenii nestiuti, de linga voi.

Poate ca pentru altii aceasta petitie nu inseamna nimic, pentru noi cei care am ramas, inseamna TOTUL, inseamna oamenii care iubesc si sustin scoala, inseamna prietenii care desi nu cunosc scoala stiu ca ne pot ajuta, semnind petitia, inseamna SOLIDARITATE, inseamna ca nu sintem SINGURI.

Musafir

2012-01-12 06:47

Sunt fosta eleva a acestui liceu. Va sustin. Nu va lasati.

Musafir

2012-01-12 08:04

nu desfintati ce au construit fiinte inteligente.

Musafir

2012-01-12 09:04

.....