Opriți isteria covid-19!

Opriți isteria covid-19! / Anunțuri / 8 iunie 2021 - protest la Curtea Constituțională / Comentarii

Musafir

2021-06-07 15:58

Facebook este o gaselnita pentru manipulat in mase si foloseste celor ce au profitat si profita de pe urma acestei sinistre mascarade. Pana acum n-am descoperit nimic pozitiv in "politicile lor", foarte agresive, totoalitariste, inumane si discriminatorii. Si ei reprezinta o puternica latura a "plandemiei" pe care unii juristi si medici o contesta in conformitate cu codul juridic de la Nurenberg si Oviedo. Eu sunt una dintre numeroasele victime ale Facebook. Cand am luat atitudine impotriva buncarelor din carton si fara ferestre am fost foarte grav insultat, facebook au permis unor indivizi (poate au fost chiar ei) sa intre in contul meu personal de unde au luat, desigur fara permisiune, fotografii si m-au injurat si adresat cuvinte extrem de murdare la adresa mamei mele, moarta de 15 ani. Acestea sunt adevaratele standarde Facebook, nu ce afiseaza ei. Acum se stie cati morti au produs acele buncare ce au fost dezafectate si pentru care adevaratii teroristi din guvern au incasat sume exorbitante. De peste un an Facebook ma discrimineaza, ma hartuiesc, de plida imi interzic conversatii audio - video pe messenger, ori ma blocheaza pentru motive iluzorii, ori inventate de ei la date tot atat de false. Sa speram ca omenirea se va trezi cu adevarat pana nu este prea tarziu si vor extermina cea mai mare parte dintre oameni.

Musafir

#2 Re:

2021-06-07 16:04

#1: -  

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...