Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Romanii ii cer premierului britanic drepturi garantate

Musafir

2016-06-29 23:56

Pentru ca ne intereseaza si noi nu nu nu am spus ca ne am luat tara inapoi.va multumim pentru sustinere

Musafir

We are humans!

Musafir

sant demna ,nu vreau sa fim badjocariti de nimeni !

Musafir

2016-06-29 23:57

Pt viitorul copiilor mei !

Musafir

Pentru că sunt unul din miile de românii care lucrează aici cu forme legale pentru o viață mai bună .

Musafir

pentru ca ceea ce se petrece actualmente in UK este inadmisiibil din partea unui popor care are pretentia ca este civilizat.

Musafir

2016-06-29 23:58

Uniti si demni trebuie sa fim.
Va iubesc Romani dragi .
Te iubesc Romania tara mea draga,

Musafir

Avem o istorie frumoasa
Avem un trecut istoric ,care un merita aceste umilințe!

Musafir

Suntem cetațeni europeni si este indispensabil sa fim tratați ca atare !

Musafir

Nu este normal ce se intampla. Cine ne apara in afara de d-voastra,
tot timpul va implicati. MULTUMIM!!!

Musafir

Pentru ca MUNCESC fratilor in Marea Britanie

Musafir

2016-06-29 23:59

Pentru cã îmi pasã.
Cosmin Goga
Musafir

2016-06-29 23:59

Locuiesc in U.K. de trei ani si desi simpatizez cu motivatiile britanicilor pentru Brexit, ma alătur din toată inima acestei petiții, asemenea manifestări ca cele descrise fiind nedemne de spiritul britanic, un popor promotor de-a lungul istoriei, al libertatii, corectitudinii si democrației.

Musafir

2016-06-30 00:00

Italian rezident in Romania, am semnat pentru drepturi egale.

Musafir

2016-06-30 00:01

pt o lume mai buna,mai calda,mai empatica,,,,,

Musafir

2016-06-30 00:01

Am semnat acesta petiție pentru drepturi egale !

Musafir

2016-06-30 00:03

Because I don't want to Romanian people to live the England

Musafir

Pentru ca ar trebui sa venim acasa sa-i lasam ăn mizeria care ăi asteapta le doresc tot raul din lume.

Musafir

Semnez petiția ca să fim respectați peste tot în lume, nu numai în UK. Chiar și la noi acasă. Dar pentru asta ar trebui ca pe primul loc în inimă și suflet să avem națiunea noastră și nu UE! UE este expresia capitalismului barbar (libertatea de mișcare a capitalului înseamnă negarea dreptului la dezvoltare a celor mai mici și mai slabi, cum suntem și noi și alții!) Și atunci de ce să mă entuziasmez de UE, care este clădită pe o filosofie antinațională, adică proastă și dacă tot am rămas și fără resursele materiale și fără o bună parte din cele umane (care au plecat inclusiv în UK)? Fără ele va mai fi România un cămin bun pentru toți fii ei? Problema reală este: de ce trebuie să plece românii din țara lor pentru a slugări pe la alții, țara noastră rămânând în pagubă în toate felurile. De ce să nu rămână ei acasă, aici în ”grădina Maicii Domnului”, s-o facem și mai frumoasă? Numai așa vom fi și respectați. Dar nu avem nici un politician patriot, adică naționalist, în sensul bun al cuvântului, pentru că toți sunt ”proeuropeni”. Dacă ești naționalist ai sfeclit-o, esti etichetat drept eurosceptic, un fel de național-comunist etc. Patrioți au, în schimb, polonezii, ungurii și alții. Bravo lor. Domnule Gâdea, de acord cu petiția, dar cred că îl nedreptățiți pe Cameron. Cum sunt tratați românii în Franța, Italia, Germania, ați uitat campaniile recente din aceste țări împotriva românilor, pe care chiar Antena 3, spre cinstea ei, le-a criticat exemplar ? Credeți că s-a schimbat ceva? UE cu pretenția de a fi întruchiparea unității europene este un eșec monumental. În esență, este doar un paravan pentru naționalismul (în sensul rău al cuvântului) țărilor mai puternice din Europa. Adevărata unitate europeană se poate realiza numai printr-o largă cooperare în toate domeniile între țări | state naționale independente și suverane, egale în drepturi, fără a fi nevoie de formule supranaționale. A se vedea moștenirea CSCE care ar putea fi valorificată în acest sens. Birocrația submediocră de la Bruxelles precum și politicienii la fel de mediocri din aproape toate țările membre UE nu sunt însă în stare să gândească corect adevărata unitate europeană, din păcate. Domnule Gâdea, națiunile sunt creația lui Dumnezeu, se poate spune și a Sfintei Naturi. Doar ele sunt eterne, nu UE și nici NATO etc. care oricum vor dispărea în curând. Doamne ajută! Cu puțin noroc vom prinde acea vreme. Tema este foarte incitantă și mi-ar face plăcere să discut cu dvs. mai mult. Suntem români și europeni în același timp. Nu putem fi doar europeni. Pentru țara mea sunt gata să-mi dau viața și așa sunt probabil cei mai mulți români. Ceea ce n-aș face-o și n-ar face-o nici românii, nici ungurii, nici polonezii, nici nemții, nici britanicii, nici francezii etc pentru UE! Țara noastră este un stat național, cum zice și Constituția, deci și o entitate politică, ceea ce Europa nu va fi niciodată un stat (Statele Unite ale Europei -o prostie crâncenă), pentru că nu există și nu va exista un popor/ o națiune europeană! Istoria nu a validat și nu va valida așa ceva. Deci vă stau la dispoziție pentru o discuție mai pe larg, vă asigur, foarte interesantă. Sunt de profesie diplomat (pensie) și am datoria de a-mi apăra țara întreaga viață. Apreciez mult activitatea dvs. a Antenei 3. Când era să vă evacueze ANAFul am fost primul sosit la sediul Antena 3,da, să o apăr, pentru că era în joc și libertatea noastră, a tuturora. Succes petiției

Musafir

Muncesc de 5 ani in Londra in constructii si tot de atat timp sunt un platitor de taxe ,am imprumut la banca deci platesc rata lunar , masina in leasing o alta rata ,asigurare la masina care nu este deloc ieftina, chirie ,deci cam tot ce castig raman tot aici in anglia ,nu vad ce rau as putea face prin a muncii cinstit , a platii taxe si a platii ratele . Parerea mea este ca toti romanii care muncesc cinstit (legal ,platitori de taxe ) ar trebuii sa fie tratati cu respect de catre cetatenii britanici si ar fi normal sa avem aceleasi drepturi ca si ei !

Musafir

2016-06-30 00:05

Vreau sa fiu tratat exact cum sunt toti oamenii care au drepturi egale in Europa.Romanii nu sunt asa cum cred ei ca sunt ! Romanii merita sa fie respectati.

Musafir

2016-06-30 00:06

Din moment ce pina si printul Charles a cumparat trei proprietati in frumoasa noastra cu ce sunt romanii mai prejos decit cetatenii Din regatul unit al Marii Britanii! Multumim pentru cinstea de a fi iubiti de partea regala! Mai ales ca familia regala are si un pic de singe de sorginte transilvaneana in vene consider ca cetatenii regatului unit sa respecte acest lucru!nu suntem cu nimic mai prejos decit ei! Multumesc ! Domnule Cameron respectati romanii!

Musafir

2016-06-30 00:06

Va multumesc pentru emisiune si pentru aceasta petitie. Am 3 copiii traiesc aici de 9 ani 2 fete s-au nascut aici. Vedem ca inca... ne iubiti! Cu respect Cosmin, ma inclin!

Musafir

2016-06-30 00:07

AM SEMNAT CA SA II DAU MUIE LUI POPA GADEA LOL

Musafir

2016-06-30 00:09

M- am săturat să fim discriminați, jigniți.
Cu toții avem dreptul la o viață mai bună, de asta plecăm din țară..