România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-12 10:28

Sunt mamă şi profesoară. Consider că orice copil creşte şi se dezvoltă mai bine lângă părinţii săi, evident dacă aceştia nu suferă de afecţiuni psihice grave şi nu au alte probleme încompatibile, întrucâtva, cu rolul de părinte, cum ar fi comportamentul violent, alcoolismul, dependenţa de droguri.

Musafir

Numai uniti vom reusi sa dam lectii de omenie tarilor asasiz civilizate .

Musafir

Este revoltator ce se iintimpla in Norvegia . Sunt oameni maturi. care multumesc parintilor care i-au batut atunci cand meritau ,fiind mai rebeli.

Musafir

#8429 NORVEGIA și Fam. Botnariu

2016-01-12 10:29

Semnez această petiție în numele sentimentelor de minimă omenie, morală, umanitate și respect pentru aproapele tău. Poate (nu știu exact, dar poate) Norvegia nu a semnat toate documentele europene pe care le-ați amintit în petiție și de aceia își permite să acționeze așa în baza unor legi proprii, dar AFIRM ca instituția norvegiană pentru protecția copilului s-a transformat într-o instituție ROBOT, ce a transformat OMUL în UMANOID - o entitate fără sentimente ce funcționează conform unui PROTOCOL - STABILIT DE CINE ? ! ? !!!!!!. A. L. Florea

Musafir

Pt ca doresc ca acesti copilasi sa fie din nou in familia lor.

Musafir

Sa fie intr-un ceas bun initiativa dumneavoastra domnilor.

Musafir

E revoltator ce se intampla! Nu se poate asa ceva, atata timp cat au o familie copii au locul lor in acea famile langa parintii lor

Musafir

va felicit pentru initiativa si sunt soidar cu voi.

Musafir

pentru a fi alaturi de cei care lupta impotriva metodelor fascistoide de abolirea drepturilor fundamentale ale omului.

Musafir

2016-01-12 10:30

Mi se pare orwelian ceea ce ni se pregateste. Cu peste 200 sute de ani in urma masonul Saint-Just scria o carte intitulata Institutiile statului care prefigura ceea ce se intampla astazi in tarile scandinave si intr-un viitor nu tocmai indepartat si in spatiul nostru romanesc. Sa ne bucuram de timpul care ne-a mai ramas caci mesajul pentru viitorul apropiat va fi: Bine ai venit in iad. Chiar nu intelegeti ca Norvegia, Suedia, Danemarca și Finlanda sunt numai niste spatii de experimentare sociala. Sunt doar niste campuri de lucru care au ca obiectiv general implementarea a ceea ce este scris pe hartia de un dolar: Novus Ordo Seclorum, adica Noua Ordine Secularizata (scoasa de sub autoritatea Bisericii si nu cum in mod gresit este tradus Noua Ordine Mondiala). Cand tot felul de perversiuni si vicii sunt legalizate, ba li se face si o propaganda intensa, familia este atacata virulent mai pe toate canalele media. La fel si Biserica. De ce posturile de televiziune nu au transmis niciun film despre nasterea Mantuitorului de Craciun. In acelasi timp rulau peste 10 filme despre Mos Craciun care u are nicio treaba cu religia crestina. Ba mai mult pe Discovery World erau difuzate documentare anticrestine de genul: Cazul Iisus, Mitul din spatele lui Iisus, Rivalii lui Iisus etc. Este oare numai o coincidenta. Cu siguranta nu. Este doar inceputul sfarsitului a ceea ce a fost cat de cat normal. De acum incepe Urgia. Viata este oricum am lua-o scurta. Decat lasi si infranti, mai bine eroi si morti. Treziti-va cat mai avem timp. Ei nu dorm.

Musafir

Consider ca dragostea familiei este esentiala in dezvoltarea unui copil. Formele *surogat* , in conditiile in care copilul este smuls din mediul familial si totodata familiar, nu pot aduce decat *traume*, creand premisele unor viitoare persoane adulte cu grave tulburari comportamentale.
Oare asa trebuie sa procedeze o societate *evoluata*, precum se pretinde Norvegia?
Daca exista unele neconcordante intre viziunea si metodele de educatie ale unor familii si cele acceptate de stat, nu s-ar impune mai intai discutii, consiliere a parintilor, nicidecum deposedarea de copii, ceea ce apare ca un *abuz* dezgustator..

Musafir

Noi toti facem parte din aceasi familie. Familia lui Hristos. Separand familia Bodnariu, ne'a separat pe noi toti ca familie. Ne pasa de iubitii nostri frati. Norway, bring back our children !!

Musafir

2016-01-12 10:31

Creiatorul Cerului este Suveran peste aceasta situatie, si nu va lasa ca nimeni sa ia ce este a Lui.Ma rog si cred ca va ieși un lucru bun pentru că, El face toate lucrurile bune la vremea lor.Fiți binecuvantati toți cei ce suferiti împreună cu cei ce suferă! Doamne ajuta.

Musafir

O natiune lipsita de moralitate, care incearca sa recupereze prin asemenea metode deficitul demografic. Cred ca mai bine s-ar preocupa sa asigure un cadru legal in srijinul intemeierii familiilor normale, si nu in promovarea si apararea homosexualitatii si a familiilor homosexuale. Un om bolnav ramane un om bolnav si nu poate fi tratat ca o normalitate. Daca asta inseamna o parte a democratiei atunci Romania, noi romanii vom renunta la aceasta componenta a democratiei, si n-au decat sa-si pastreze "libertinajul democratic".

Anonymous

Sa nu se mai intample asemenea abuzuri din partea Norvegiei...

Musafir

E o nedreptate!..copiii trebuie crescuti de parinti nu de familii sorogat.Norvegienii nu au decit sa se reguleze intre ei in fund si gura, asa cum le place, dar sa respecte ceilalti oameni normali.

Musafir

este dureros ca cineva sa treca prin astfel de lucruri ,si este si mai dureros sa vezi guvernul nostru stand prea comod in astfel de situatii.ma intreb cu un presedinte crestin de ce atita zabava.

Musafir

Pentru ca nu îmi vine sa cred ceea ce am văzut ca s-a întâmplat cu acei copii si cu mulți alții. Un mod barbar si inuman ,motive de neînchipuit si inadmisibile pentru momentul în care trăim si pretențiile de democrație si apărarea drepturilor familiei pe care le afișează aceste state asa zis democrate.

Musafir

2016-01-12 10:33

Felicitari pentru initiativa! Este fara cuvinte ce se întâmpla cu copiii în aceasta tara...!!!)) Nu pot sa-mi imaginez ca se pot întâmpla asemenea atrocitati in sec. XXI într-o tara europeana...Sa le ajute Bunul Dumnezeu!!!

Musafir

Deoarece este inadmisibil sa desparți frății pentru o prostie de gandire

Musafir

felicitari Antena 3, poare asa se mai trezesc la realitate,la problemele si necazurilor oamenilor de rand,cei alesi de noi care dorm,viseaza in parlament si asteapta imensa pensie pe care si-au votat-o deja."Dormiti linistiti dragi alesi ai neamului,prostimea vegheaza"

Musafir

durerea unui parinte nu poate fi descrisa sau masurata , comparata cu nimic. este extrem de mare.

Musafir

Pt este o nedreptate ingrozitoare

Musafir

2016-01-12 10:34

Am semnat de durere.
Stiu ce inseamna sa nu-ti poti tine copilul in brate .
vasile tasbuga

2016-01-12 10:34

daca nu ar fi vorba de norvegia secolului 21,s-ar putea crede ca este vorba de germania lui hitler.