România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-11 22:00

Mi se pare incredibill sa ti se ia copiii de langa tine pentru niste motive care sunt mai mult decat aberante si asta sa se intample intr-o tara civilizata din sec 21. Cred ca parintii romani care traiesc in Norvegia ar trebui sa se gandeasca serios daca pentru o situatie financiara buna pe care o au acolo merita sa isi creasca copiii intr-o astfel de societate, care pentru mine pare ca dezumanizeaza oamenii.

Musafir

Cu speranța că v-a fi oprit acest abuz și a afla ce se ascunde în spatele lui!

Musafir

Sunt indignata ! Astia nu sunt oameni, cred ca sunt niste creaturi mizerabile, in ce fel protejeaza copiii daca-i fura de langa parinti ca apoi sa-i dea spre adoptie unor straini. Sunt si mai indignata pentru ca se poarta asa - fara sa dea sanse - cu romanii.....oare eram mai respectati inainte de 89 ? (ca tara, ca popor....oare atunci conducatorii stiau sa se faca respectati, ascultati si acum nu stiu decat sa execute ce li se cere, fara comentarii...?) Sper din suflet sa se rezolve aceasta problema urata, de cosmar, care a schimbat vietile unor oameni si copii....si sa se aleaga praful si pulberea de oamenii care detin anumite parghii (mai mult sau mai putin importante) si se folosesc de functie si autoritatea pe care o au ca sa-si bata joc de oameni si de sufletele lor necajite. Dumnezei si Maica Domnului sa ajute familia Bodnariu sa-si recupereze copilasii si in locul lor (dupa ce-si vor recupera copiii) n-as mai sta o secunda in tara in care copiii sunt furati de la parinti pentru a fi dati strainilor.

Musafir

#6104 Re:

Vom vedea biruinta pentru ca Dumnezeu are ultimul cuvant! El va face dreptate indiscutabil ! El este stapanul ! Nu va indoiti, aveti rabdare! "Ei nu mai au niciun sprijin! Domnul este cu noi, nu va temeti de ei"...

Musafir

Aceste abuzuri trebuie sa inceteze iar vinovatii trebuie pedepsiti.

Musafir

Cunosc bine câteva cazuri de răpiri făcute de BARNEVERNET.
Nu pot înțelege cum o țară ca NORVEGIA, rămasă creștină doar cu semnul crucii pe steag, care „cumpăra” în anii '60, pentru a salva din pușcăriile comuniste române, pe RICHARD WURMBRAND, astăzi fură (îmi asum cuvântul) copii.
Nu pot înțelege cum o țară ca NORVEGIA, care în 2011 declara bestseller BIBLIA, declară „benefică” (pentru cine) separarea copiilor de părinți pe motive inventate.

Musafir

----CUM SA SCAPATII COPILUL DE POLITIE----------

Salutare, Tin sa va anut k sunt unul din cele mai fericite cazuri, pe 20 decembrie 2015 politia din (Comuna MARKER NORVEGIA ) m-au chemat dar atentie doar pe mine tatal copilului dar si bunicul si bineinteles copilul in varsta de 1 an si 10 luni pe motiv k vrea sa discute cu noi ceva, si bineinteles k nu m-am dus, dar la ora sstabilita de iei m-au sunat de ce nu am venit dupa cateva minute ce am vb cu ei telefonic mau pus sa vb cu o doamna care vb limba ROMANA, (adica mai pe intele dak chem traducatoare sunt plobleme mari de tot. norocul meu k m-am prins de treaba care intentionam ei si m-ai trimis baiatul de urgenta cu bunicul si bunica in romania, si asa am trecut pe langa o nenorocire. va recoman tuturor romanicol sa aibe grija cand va suna si cheama copilul la ei, deci nu le faceti jocul si ascundeti copilul la prieteni sau cel mai bine trimitetil acasa. E mai bine asa decat fara el. pentru mai multe detalii sunati-ma la nr de tel 0773765716

Musafir

sunt parinte,si imi iubesc copii....nu as vrea nici ptr o secunda sa ma pun in locul acestor parinti
sam

#6109 familia

pentru ca am trei copii si nu m-am nascut tata, invat pe parcurs si nu cred ca exista mama si tata perfect??Noevegienii vor roboti sau cauta sa fie rasa perfecta Hitleristi, nazisti Doamne ai mila!!!! 

Musafir

Imi iubesc copii foarte mult si nu as vrea sa traiesc ceea ce traiesc acesti oameni!Totusi cred ca nu trebuie sa-si piarda speranta!

Musafir

Nemernicii!! Nu indraznesc sa ma pun in locul parintilor..nu pot!! O tara de c...t!!

Musafir

Domnul sa se indure!!! Am fost onorata sa fiu una din persoanele care a colectat semnaturi la Washington Dc, la protest... Cred ca Dumnezeu va lucra!!!

Musafir

Este nu numai extrem de dureros ,dar si revoltator ,ceea ce-si permite aceasta "institutie"din Norvegia,,,

Musafir

Este cea mai mare nedreptate, barbarie și presiune pe care acest stat o manifestă asupra acestor familii . Incredibil, suntem cei mai norocoși că atât eu cât și soțul meu putem să strângem cei trei copii în brate și să îi mângâiem ori de cate ori simțim nevoia.

Musafir

Ptr copii,părinți, familie,patria mea România, tara unde trebuie sa locuiesc și sa muncesc,Dk,N,Spania,Italia. ....,Europa,o lume mai buna,ptr credință, Isus Mântuitorul, Dumnezeu Atotputernicul. ...ptr fiecare celula românească din noi,ptr IUBIRE,....și din iubire ptr copii,părinți, familie,România.

Musafir

Copiii trebuie sa fie alaturi de parintii lor,de iubirea acestora.Mult succes in obtinerea drepturilor parintesti.

Musafir

Nimeni,niciodata,nu are niciun drept-social,moral,politic,religios ori fals umanitar-sa ia copiii unei mame iubitoare,sa impieteze dragostea parinteasca,sa sfarme legaturile care stau la temelia vietii

Musafir

Copii sunt cei ma importanti pe lume , sunt universul nostru , Doresc ca acasta familie sa fie reintregita.

Musafir

Aceasta familie traieste o drama.Doresc din tot sufletul sa-si salveze copilasii. Dumnezeu sa le ajute ca au mare nevoie de ajutor din partea tuturor.

Musafir

Pt.ca nu merita acesti copii sa sufere din cauza unor oameni fara suflet !!! Doamne Isuse Hristoase ai mila de ei si binecuvanteaza aceasta familie Atingei Doamne pe cei rai cu duhul tau Sfant !!! Pt.ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea incat a dat pe singurul sau Fiu pt.ca orcine va crede in el sa nu piara si sa aiba Viata Vesnica amin

Musafir

RUSINE!!!!

NU MAI POT!!!!

RUSINEEEE NORVEGIEI!!!

Musafir

2016-01-11 22:01

Din solidaritate cu familiile ce le-au fost rapiti abuziv copii !

Musafir

Este SALUTARA manifestarea si IDEEA , Bravo !!! Dar nu stiu daca va avea succes in statul AUTIST si Regatul nazist care incearca sa-si rezolve problemele demografice (cauzate de bautura si connsangvinitate ) cu practici neo-sclavagiste de rapire,sau legislatie de sorginte nazista .Rapiind copii albi din tari est-Europene , desi in Com.Europeana
elena liliana

suntem alaturi de voi!!!!

Musafir

Pentru ca statul norvegian e de cacat. Ar trebui ca Romania sa inkida ambasada, sa le nationalizeze toate bunurile si investitiile si sa deskida un proces la Haga. Din pacate conducatorii nostri au mentalitate de sclavi si ne trag si pe noi in jos. Daca parintii erau englezi cred ca Norvegia zbura si din nato si din europa.