România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-13 20:16

Am semnat petiția deoarece

la toate animalele dîn lume puii sunt crescuți de mamele lor care le-au dat viață. Nu am știut ca în nordul Europei sunt și altfel de animale.

Musafir

2016-01-13 20:17

Ptr.ca eu consider o crima sa iei copiii de linga parintii lor cu forta, fara un motiv plauzibil,fara a avea motive temeinice, o rapire, eu consider nazism, hoti de copii, sint mama si bunica, sa imi ia mie nepotica, as murii cu ei de git, sa stie tot motamondul ce se intimpla in norvegia

Musafir

Am semnat această petiție întrucât consider că Norvegia comite numeroase abuzuri la adresa anumitor categorii de oameni. Este inadmisibil ca intr-un asemenea stat sa existe conceptii exagerate care depasesc orice imaginatie. In curand ma voi stabili si eu impreuna cu copiii mei in Anglia si nu as vrea sa ma trezesc ca voi pati ceva similar. Imi doresc din suflet sa se faca dreptate, Dumnezeu sa lumineze mintile celor rataciti pe cai gresite si indiferent ce natie suntem sa nu uitam ca inainte de toate suntem oameni, avem suflete, am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu si nu suntem intruchiparea diavolului care rade de noi si se bucura de toate relele petrecute in aceasta lume. Impreuna trebuie sa ii ghidam pe cei ce si-au pierdut sufletele catre calea cea buna.

Musafir

Pt ca sunt mama și bunica și nu pot accepta ceea ce se întâmplă în cazul familiei Botnariu.
Este de neconceput sa desparți o mamă de copiii ei.

Musafir

Pentru ca singele meu provine de pe aceste meleaguri,curge si va curge pentru ai mei,pentru ai tai,pentru ai lui ,pentru ai ei,pentru TARA.Ignoranta,dezbinarea,da in 25 de ani acest popor a fost si parca in ultimul timp si mai agresiv supus la o dezbinare greu de inteles.O vad, simt in toate mediile,a coborat pana si la oameni simpli,la saraci,la hoti.Ne punem intrebarea DE CE? Pentu ca asa trebuie,asa au hotarat unii.Viitorul nostru ca natie este intr-un mare pericol.Cata dreptate avea saracul Octavian Paler-MA MIR CA MAI EXISTAM CA NATIE

Musafir

2016-01-13 20:18

We pray for Bodnariu family and their reunification. I was part of Washington, D.C. Protest and we drove 600 miles to support their cause. Please help them reunite.As a parent, can't even imagine what Ruth and Marius is going thru. If it's needed we will go back to Washington, D.C. For this great cause. DON'T ALLOW SEPARATION OF CHILDREN FROM THEIR PARENTS,WHEN THE PARENTS ARE GOOD PARENTS.

Musafir

propun un proces la CEDO inpodriva statului Norvegia si cerut despagubiri morale pentru toata tevatura asta si atunci poate isi pun la punct si iei legislacia privind familia si drepulrile omului.

Musafir

Am semnat aceasta petitie din dragoste nemasurata pentru copii.Un copil nu trebuie sa fie despartit de mama lui, mai ales cu forta.Bratele mamei nu le poate inlocui nimeni si ei simt asta din prima clipa de viata.Nu poti descrie suferinta unui copil despartit de parinti , de frati. Sunt indignata de aceasta situatie. Nici nu mi-am imaginat ca e posibil sa se intample asta intr-o tara civilizata.
Liliana Vaduva

Musafir

Am semnat aceasta petiție pentru a dovedi solidaritatea pentru un roman al meu care suferă și pentru a încerca măcar prin cuvinte pedepsirea acestei organizații norvegiene care dovedește un cinism covârșitor săvârșind o răpire de minori în adevăratul sens al cuvântului , chiar nu pot sa cred așa ceva, mintea mea nu poate accepta chestia ăsta.
Mesaj pentru romanii din străinătate care sunt umiliți în toate felurile posibile de așa zișii occidentali : romani nu va mai lăsați umiliți , veniți în tara natala, nu mai admiteti asemenea situații numai de dragul banilor, asemenea tari vor pieri pe limba lor.
Trebuie luate masuri extrem de dure împotriva acestei tari cu orientări delagăr fascist.

Musafir

Fara comentariu ... pentru 'institutiile'? norvegiene. Cred ca au traditie (lege) in astfel de 'practici' , adica : institutionalizeaza toti copiii nascuti din insamantari 'artificiale' ma intreb?

Musafir

Pentru ca sunt pocaita si doresc ca DOMNUL ISUS sa-i ajute sa-si ia copii inapoi sa se bucure ca o familie crestina in Domnul
DOMUNL ISUS sa va binecuvanteze pe toti de la ANTENA 3 pentru tot ceea ce faceti si v-asi ruga sa dati si emisiuni cu CUVANTUL LUI DUMNEZEU VA MULTUMESC

Musafir

2016-01-13 20:19

Nu pot crede ca se poate intampla asa ceva in Europa dupa cele razboaie mondiale care au produs atata suferinta!

Musafir

Si eu am 5 copii si mi se rupe sufletul cand vad drama acestor parinti.

Musafir

Pentru ca acest stat este condus dupa doctrina nazista sau a Coreiei comuniste

Musafir

Sper ca toti cei ce au copii sa semneze aceasta petitie

Musafir

Consifder o monstruozitate despartirea copiilor de parinti biologici si mai ales tratamentul la care sunt supusi acestia.. Consider atitudinea statului norvegian total desprinsa de realitatile si total inumana. Vorbim de drepturile omului, care sunt, cine le apara ? Traumele care se produc parintilor si mai tirziu copiilor, care vor creste cu vinovatia afirmatiei ca in copilarie, fara sa stie efectele, s-au plins ca au fost admonestati de parinti Cine le plateste si cum? Consider Norvegia o tara minunata, a carei locuitori in majoritate normali, trebuie sa impuna o interzicere prin lege a practicilor acestor organizatii. Actiunea intreprinsa de Antena 3 este salutara si nu numai in cazul acesta

Musafir

E normal k alte țări să-și dorească copii nostrii, noi santem unici,inteligenți,frumoși și muncitori! Rusineeeeee Norvegia!

Musafir

Pt ca este inuman ce au făcut autoritățile norvegiene cu privire la familia Bognariu.Sa le fie rușine de perverși ce sunt

Musafir

Pentru copiii Bodnariu. Pentru copiii noștri. Pentru copiii voștri. Pentru toți copiii abuzați de autorități, în "numele" unor legi strâmbe, croite și aplicate de niște "viețuitoare" strâmbe.

Musafir

#13420 jos fascismul!

Copiii nu sunt de imprumut, de furat, de vandut! copiii sunt viitorul, iubirea, lumina,viata. O natiune care fura copii, dezbina familii, vinde copii, ucide viitorul !   Romanii sunt cetateni europeni ca va place sau nu, au aceleasi drepturii ca toti europenii ca va place sau nu, suntem egali cu voi ca va place sau nu. Ca va place sau nu trebuie sa ne zambiti cand venim sa facem turism la voi pe banii nostri, trebuie sa ne vorbiti frumos, trebuie sa ne respectati. Da noi vorbim 100 de limbi pt a fi draguti si a intra in gratiile tuturor strainilor care vin in Romania , da poate inghitim toate rahaturile europei, da poate suntem considerati " de mana a 2-a" desi nu suntem. Noi suntem daci si traci si romani, noi locuim in gradina Maicii Domnului, noi avem tara perfecta pe care toti o hacuiesc, noi avem copii frumosi si destepti pe care toti ii fura, noi avem tot ce altii isi doresc, noi avem Romania!  Poate ne furati copii, padurile, petrolul, aurul, sarea, apele, dar nu ne puteti fura sufletul si dreptul de a fi om. Voi in schimb ati piedut dreptul de om!!!!!!

Musafir

nu pot sa cred ,ce face acest a tara....

Musafir

2016-01-13 20:20

Din umanitate

Musafir

Pt ca sunt si eu tata si am copii

Musafir

Institutia privata care rapeste copii se comporta de fapt ca o banda terorista sau ca o banda de traficanti de carne vie. Guvernul Norvegiei aplica sau lasa sa fie aplicate chiar si acum practici naziste sau staliniste (e cam acelasi lucru) si ar trebui acuzat pentru aceasta de intreaga comunitate internationala de oameni. Roboteii nu pot reactiona, dar oamenii trebuie neaparat sa actioneze cu maxima virulenta.

Musafir

2016-01-13 20:21

Va rugam afisati si un nr de sms in emisiune pentru ca avem cunoscuti care nu au internet si vor sa se alature acestui demers.Va multumesc