PROPUNERILE CARE AR FI STOPAT TALHARIILE GUVERNANTILOR

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PROPUNERILE CARE AR FI STOPAT TALHARIILE GUVERNANTILOR

Musafir

2016-04-14 18:37

Trezeste-te Gheorghe trezeste-te Ioane ca ajungem sclavi in propria tara.Daca ne-a ramas un strop de respect pentru natiunea romana trebuie sa facem ceva s-o reabilitam.

Musafir

2016-04-15 14:42

PENTRU POPORUL ACESTEI TARI,PENTRU BUNASTAREA SI LIBERTATEA LOR

Musafir

2016-04-15 19:36

Pentru ca subiectul petitiei este corect, concret si la obiect.

Musafir

2016-04-16 17:00

Toate propunerile din petiție sânt de bun simț ,realizabile si cât mai grabnic de pus pe hârtier

Musafir

2016-04-16 19:33

Eu scriu de mai bine de un an de zile despre aceste lucruri aici pe facebook. Am scris si la primul ministru si presedinte. Nimeni nu aude. Mai este ceva de adaugat: POPORUL ROMAN sa devina o putere a statului alaturi de celelate prin CONSTITUTIE.
Ceea ce vrem noi, POPORUL , ar trebui sa se faca in toate tarile lumii. Parlamentul trebuie redus . De ce? Datorita mijloacelor moderne de comunicare cu poporul , nu mai sunt necesari atatia reprezentanti , poporul putandu-si transmite rapid si simplu parerea pentru oricare problema de interes major a tarii.Corect? Erau necesari mai multi reprezentanti cu timp in urma cand nu se putea comunica cu poporul si atunci o faceau reprezentantii poporului. Acum totul este schimbat in aceasta privinta.
Altceva: ceea ce dorim noi, aceste capuse penale, multe la numar , se vor da de ceasul mortii pentru a nu se realiza aceste cereri. ei vor vrea sa fure in continuare impreuna cu UE-istii, bilderbegistii, sorosistii, FMI-istii etc. Va fi nevoie de iestit masiv in strada si de intors lumea politica pe dos.Adica ceea ce a fost in 1989 va trebui sa se repete ca sa se faca aceste lucruri pe care le cerem ,pentru ca Romania sa inceapa sa functioneze. Acum tara noastra este blocata si distrusa de cei amintiti mai sus si nu vor renunta usor. NUMAI POPORUL TOT va putea s-o faca. Nu este simplu. Este nevoie de TOT poporul si de lideri tari de tot.

Musafir

2016-04-17 10:17

Haideti sa impunem democratia directa si la noi, precum Elvetia o practica de zeci de ani!!

Musafir

2016-04-18 08:47

Vorbe intelepte da oameni neintelepti tot deageba...

Musafir

2016-04-18 14:46

Pentru ca AJUNGE! Protestele la care am mers au fost inceputul,dar nu au fost de ajuns,am sperante ca viitorul romaniei se poate schimba,tot ce trebuie sa facem e sa spunem, AJUNGE!

Musafir

2016-04-18 19:43

Pentru ca vreau sa las o tara curata pentru copilul meu

Musafir

2016-04-18 19:51

Pentru speranta ca vom schimba ceva,macar in al 12-lea ceas.....daca no fi deja tot vandut si aranjat.....

Musafir

2016-04-19 10:10

Aceste propuneri ar insemna salvarea Romaniei din ghearele unor ticalosi !!!!subsciu si sustin!!

Musafir

2016-04-19 17:48

Sunt de acord intrucat este pur democaratic si imi urmeaza interesul personal cat si cel social.

Musafir

2016-04-24 10:18

Comentariul este ca noi romanii nu mai putem duce povara excrocilor si trebuie urgent sa ne mobilizam, mai cu seama tineretul sa se rezolve problemele acestei tari.

Musafir

2016-04-26 01:06

Trebuie stopat jaful.

Musafir

2016-04-27 20:29

Pentru ca asa ar trebui sa procedeze toti romanii !

Musafir

2016-04-30 15:14

Da ar trebui sa iesim an strada caci noi nu avem nici parlament,nici presedinte si nici guvern caci eii asi fac averiiiiii cu nemiluita si poporul sufera voteaza legi an favoarea lor ,dragi romani vin alegirile in iunie aveti grija ce votati.

Musafir

2016-05-02 17:08

JOS PRESEDINTELE SA SE FACA REFERENDUM SI SA SE SCHIMBE TOATE PUTREGAIURILE CARE AU RUINAT ACEASTA TARA,IAR VINOVATII TREBUIE SA PLATEASCA IN FRUNTE CU JUSTITIA CORUPTA CARE II TINE IN FUNCTII !!

Musafir

2016-05-04 11:03

Ați uitat să mai specificați niște chestii importante :
- reducerea numărului de parlamentari
- ridicarea imunității si privilegiilor foștilor șefi de stat
- cei care și-au asumat răspunderea pentru semnarea unor legi, să răspundă penal și pecuniar
-interzicerea traseismului politic de la un partid la altul. Sancțiuni - excluderea definitivă dim politică, ridicarea dreptului de a sd mai înscrie în vreun partid si amenzi usturătoare
- cei care au jefuit țara, sa fie închiși iar averile lor confiscate
- stabilirea unui plafon monetar, adică suma totală a averii unei persoane. Ce deține peste acest plafon, indiferent că vb de bunuri sau bani lichizi, conturi, etc, sa fie impozitat.
Ar ma fi si altele. Sunt un fost participat de la razmerita din 2011.acum sunt în Diaspora italiană, dar voi susține această cauză, indiferent dacă ia amploare sau nu.
Deja aici ma gândesc să obțin azil politic. De ce? Pentru că in România NU SE MAI POATE TRAI NICI MACAR DECENT, IAR STATUL IN DE HOȚI NE JUPOAIE DE VII CU TAXE SI IMPOZITE INVENTATE, IMPIEDICAND-NE SA PUTEM FACE CEVA CA SA TRAIM.

Musafir

2016-05-08 15:33

Pentru ca este evident ca toate partidele politice din actualul sistem al democratiei reprezentative sânt corupte chiar generează coruptia ,democratia directa fiind schimbarea,progresul care nu va permite nimănui sa nu tina cont de vointa poporului!

Musafir

2016-05-10 20:21

Doresc strălucirea Daciei de odinioară!!!
Citiți și ariminia.

Musafir

2016-05-11 18:30

PENTRU CA VREAU SA FOLOSESC ORICE MIJLOC MORAL SI LEGAL PENTRU A MI ARATA DEZAPROBAREA FATA DE ACTUALA CLASA POLITICA SI HOTARAREA DE A SCHIMBA IN BINE SITUATIA ACTUALA.
VREAU COPILUL MEU SA TRAIASCA INTR O ROMANIE A VALORII CARE TRIUMFA.

Musafir

2016-05-13 11:10

Pentru ca România sa devina in sfarsit o tara cu o democratie adevarata.

Musafir

2016-05-17 14:01

Sa dea Dumnezeu sa se face ceva, sa putem reveni n țară, pentru a munci pentru țara noastră, alături de cei dragi

Musafir

2016-05-24 18:48

Pentru că sunt româncă, pt că locuiesc în România și nu doresc sa mă mut în nici o altă țară, doresc binele acestei țări, care a dat atâția, eroi, și conducători care au luptat pt ea,ca noi să fim ignoranți și nepăsători.

Musafir

2016-05-25 05:41

??? Simplu:VREAU A C A S Ă!!!! Dacă as putea trai in conditii decente si cu legi care ma protejeaza pe MINE nu pe straini! Am ceva ani in Italia si NICIODATA nu am avut precedenţa in fata cetateanului italian.In Romania e invers.Mult noroc va doresc, poate...o sa ma intorc acasa.