LEGEA SECURITĂȚII CIBERNETICE (forma actuală): un alt fel de VIOL
"Proiectul, adoptat de Guvern în luna aprilie, a fost înaintat Parlamentului, a trecut prin Camera Deputaților prin adoptare tacită.
Parlamentarii Romaniei au închis ochii la solicitările securiste și aberante ale SRI, aducându-ne periculos de aproape de violarea intimității datelor personale și a întregului conținut din calculatorul / telefonul / tableta oricui (nu că acest lucru nu se întâmpla deja probabil, doar ca acum se vor acoperiți de mantia pătată - ca să folosesc un termen blând - a "justiției independente" din România).
Această lege permite "autorităților" "statului" să percheziționeze fără nici un fel de mandat și/sau înștiințare conținutul oricărui device conectat la internet pe teritoriul țării (și nu numai).
Pentru "Legea securității cibernetice a României", îi puteți mulțumi d-lui Florin COSMOIU,
Director Centrul CyberInt, Serviciul Român de Informații.
ÎNTREBARE: Daca cineva are acces la un PC/Laptop fără acordul posesorului/utilizatorului... există posibilitatea ca în acel calculator "se fie plantate probe" care să ajute să fii "încadrat/ă unde trebuie"?
Celor răspunzători pentru aceste aberații cu influențe fasciste, să vă fie rușine!
Una este ca cei care se ocupă de combaterea oricărui tip de infracțiune online să efectueze astfel de percheziții când și unde este cazul (cu sau fără mandat, că doar NU ÎI VERIFICĂ NIMENI) și este cu totul altceva cand ni se pune porcaria asta sub nas (gata-aprobata mișeleste de 588 de moluște). AJUNGE!
"Cei care renunță la libertatea esențială pentru a obține o siguranță temporară,
nu merită nici libertate, nici siguranță."
SEMNEAZĂ ȘI SHARE-uiește această petiție prietenilor tăi!
La acest link găsiți o petiție pe aceeași temă, care cuprinde forma legii aprobata de Senat și articole din Constituție referitoare la acest tip de demersuri:
http://www.petitieonline.com/legea_securitatii_cibernetice_a_romaniei_e_neconstitutionala
Luca Ionut Razvan Contactați autorul petiției
Anunț de la administratorul acestui websiteAm închis această petiție și am șters informațiile personale ale semnatarilor.Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor (GDPR) solicită un motiv legitim pentru stocarea informațiilor personale, respectiv ca informațiile să fie stocate pentru cel mai scurt timp posibil. |