Drumurile Bihorului - pericol public!
Drumurile naţionale din Bihor arată jalnic şi reprezintă un real pericol public pentru participanţii la trafic. Implică-te şi tu!
Semnează petiţia prin care cerem Guvernului reabilitarea urgentă a drumului naţional Biharia - Marghita (Chiribiş) - Suplacu de Barcău (DN 19 B şi E).
Apoi, vom folosi semnătura ta şi a altor mii de bihoreni pentru a convinge Guvernul că bătaia de joc trebuie să se oprească.
Bihorul şi bihorenii au dreptul la drumuri decente.
Începând cu data de 8 decembrie 2015, deputatul Adrian Miroslav Merka, reprezentant al minorităţii slovace şi cehe în Parlamentul României, demarează strângerea de semnături care vor însoţi Petiţia privind reabilitarea DN 19 E – Biharia – Chiribiş şi a DN 19 B - Chiribiş – Suplacu de Barcău.
Petiţia cu semnăturile ce vor fi strânse în acestă săptămână va fi transmisă către Guvernul României în data de 14 decembrie 2015.
Acest demers nu este singular şi a fost iniţiat din nevoia de a trage un semnal de alarmă către toţi factorii implicaţi, faţă de necesitatea alocării de urgenţă a fondurilor necesare reabilitării acestor drumuri, nedemne de o ţară europeană şi de judeţe atât de importante din România.
Este vorba de drumuri care fac legătura cu oraşe importante ale judeţelor Bihor sau Sălaj – fie că vorbim de oraşul Marghita, Municipiile Oradea sau Zalău. Aceste drumuri sunt de la an la an într-un stadiu şi mai avansat de degradare - asfalt deteriorat, numeroase gropi – toate acestea făcând aproape imposibilă circulaţia maşinilor în zonă.
Cele două tronsoane de drumuri au nevoie urgentă de fonduri pentru asigurarea unor reparaţii de calitate, iar acestă acţiune are menirea să determine alocarea rapidă a acestor fonduri, astfel încât traficul în zonă să se desfăşoare în condiţii decente.
Iniţiator,
Adrian Merka - bihorean, deputat, Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România (UDSCR)
Adrian Merka Contactați autorul petiției
Anunț de la administratorul acestui websiteAm închis această petiție și am șters informațiile personale ale semnatarilor.Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor (GDPR) solicită un motiv legitim pentru stocarea informațiilor personale, respectiv ca informațiile să fie stocate pentru cel mai scurt timp posibil. |