Cerem incetarea relatiilor diplomatice cu statul Israel

Domnule presedibte Klaus Iohannis, pe fondul tensiunilor din Orientul Mijlociu si a faptului ca statul Israel a ucis peste 30000 de civili in Fasia Gaza (stat care a fost judecat la curtea de justitie de la Haga si a fost gasit vinovat de crime de razboi), dorim sa ne facem cunoscuta prin prezenta petitia dorinta de a intrerupe relatiile diplomatice cu un stat acuzat de crime de razboi. Un popor crestin nu poate accepta in mod tacit sa fie complice prin tacere la un masacru (cu atat mai putin sa sarbatorim o zi a prieteniei cu statul Israel). Zeci si sute de copii si adulti mor zilnic fie din cauza bombardamentelor fie prin infometare, credem ca este mementjl ca statul roman sa isi faca datoria, sa faca un pas in fata si sa se delimiteze si sa faca tot ce ii sta in putinta in aceasta cauza a crimelor de razboi ale statului Israel!

Prin semnarea petiției, accept faptul că Irina Milea va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: